To je to što me zanima!

Ozljeda: Jedini lijevi vanjski Francuza otpao do kraja Eura

Timothey N'Guessan ozlijedio je lijevo koljeno u utakmici s Bjelorusijom i propustit će ostatak Europskog prvenstva u Hrvatskoj. Za Francuze je to problem jer je Dinart došao na Euro samo s jednim lijevim vanjskim...
Vidi originalni članak

Šok, udarac za Dinarta, samo ne to... Naslovi su to francuskih medija nakon što je Didier Dinart objavio da Timothey N'Guessan mora napustiti reprezentaciju i neće ga biti do kraja Europskog prvenstva.

Težak udarac za Francuze jer N'Guessan je jedini lijevi vanjski Dinarta u Hrvatskoj. Rukometaš Barcelone u utakmici s Bjelorusijom ozlijedio je lijevo koljeno nakon što mu je u 15. minuti na nogu pao bjeloruski igrač. U prvi mah nije se činilo da je ozljeda posebno teška, no nakon pregleda liječnici su mu preporučili strogo mirovanje dva tjedna. Umjesto njega u ekipu ulazi Lagarde.

- Bit će teško u Zagrebu, čekaju nas puno jače utakmice, no nastavljamo prvenstvo sa četiri boda i to je svakako dobra stvar za nas. I zato možemo biti opušteniji od ostalih - najavio je Nikola Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • eustahije_brzic 19.01.2018.

    Haha...dobar....dobar.

  • onajkojizna 18.01.2018.

    Doce i njima kraj nicija nije vjecno gorila i ponesta ce njima i ti balkanaca i arapaca a svoji i onak nemaju ak se 1 il 2 nadju

  • hercules18 18.01.2018.

    Nek uzmu nase,mi ih i onako ne koristimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare