To je to što me zanima!

Panika u PSG-u: Ibrahimoviću prijeti nekoliko tjedana pauze

Cristiano Ronaldo izašao je deset minuta prije kraja utakmice protiv dortmundske Borussije. Trebao bi se brzo oporaviti. Ibrahimoviću prijeti nekoliko tjedana pauze...
Vidi originalni članak

Real i PSG odradili su velik dio posla u prvim utakmicama četvrtfinala Lige prvaka. Madriđani su na Bernabeuu slavili protiv dortmundske Borussije 3-0, dok je Paris Saint-Germain s 3-1 ispratio londonski Chelsea.

No navijače Reala i PSG brinu ozljede dvojice najboljih igrača. Cristiano Ronaldo izašao je iz igre 10 minuta prije kraja utakmice. S bolnom grimasom Portugalac je napuštao travnjak. 

- Osjetio je da ga boli pa sam ga izvadio za svaki slučaj. Htio sam ga odmoriti za sljedeće utakmice - umirio je navijače trener Reala, Carlo Ancelotti.

No situacija sa Zlatanom Ibrahimovićem znatno je ozbiljnija. Napadač PSG-a uhvatio se za zadnju ložu nakon duela s Davidom Luizom. 

Zlatan je napustio Park prinčeva u 68. minuti utakmice. Le Parisien piše kako ga neće biti na travnjaku nekoliko tjedana, no sve će biti jasnije nakon detaljnih pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Majstorsmora_2 03.04.2014.

    brz oporavak Ibroooo ;)

  • zokinjo 03.04.2014.

    Želim mu brzi oporavak:-)

  • Serie A 03.04.2014.

    uff dobro je barem nece propustit svjetsko prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare