To je to što me zanima!

P Diddy će kupiti Crystal Palace jer mu se sviđa ime

Američki reper i modni dizajner P Diddy uskoro će kupiti engleskog nogometnog drugoligaša Crystal Palace koji grca u velikim financijskim problemima
Vidi originalni članak

Slavni američki reper P Diddy planira kupiti londonski nogometni klub Crystal Palace. Engleski drugoligaš grca u financijskim problemima, a nakon što su proglasili stečaj čelnici saveza oduzeli su im 10 bodova te se sada nalaze na 15. mjestu tablice Championshipa. Podatak da milijunaš pravim imenom Sean Combs namjerava uložiti nešto od  svojeg 360 milijuna funti vrijednog bogatsva uložiti u engleski nogometni klub ne treba čuditi s obzirom da pjevač doista ima širok raspon zanimanja. Nakon što se proslavio u glazbi, Diddy se okrenuo produkciji, glumi, modi, plesu... Sada je očito poželio i poneku 'igračku' u sportu, no navijači 'orlova' već su naviknuti da njihovim klubom upravlja čovjek iz jet-seta. Njegov engleski glasnogovornik potvrdio je da se reper zanima za Palace, no otkrio je da još dvoji hoće li ući u utrku za još jedan veliki klub iz engleskog nogometa.
- Diddy se prije par tjedana u Londonu našao s nekoliko nogometnih menadžera. Novac je spreman, samo još mora odlučiti koji će klub kupiti. Spominjao je i Portsmouth, no Palace mu se čini kao bolja ideja. Želi klub vratiti u Premier ligu, a i ime mu se jako sviđa - priča izvor blizak reperu. Britanski mediji uvjereni su da će Diddy uskoro objaviti da je uložio u neki od njihovih klubova, a, s obzirom da se u njihovim klubovima može dobro zaraditi, ali potrošiti, čude se kako je toliko trebalo da se američki reperi uključe u posao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mato22 18.03.2010.

    filip_u ...zašto bi vraćao hrvatski dug kad će oni u saboru odma otići na bmw.com i tražiti nekoliko novih bmw 5 sa svom opremom i opet isto sranje...

  • wwww 18.03.2010.

    Američki reper P.Diddy evo da kupuje košarkaški klub ali C.Palace e to upravi navijači nikad neće oprostiti evo zašto!?C.Ronaldo je mala maca što se tiče pepotentnosti od ovog repera,tip toliko ima nekih glupi ideja da se može redovito natjecati u Guinnessovu knjigu rekorda i ovaj projekt C.Palace vjerujem da će mu biti zanimljiv jedno mjesec dana!

  • mooc 18.03.2010.

    idi pomozi ljudima na haiti a ne glumit tu nekog mangupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare