To je to što me zanima!

Pa je li ovo gol sezone? Igrač 'lokosa' zabio čudesnu golčinu

Ivan Milićević probio je lijevu stranu, htio ubaciti u peterac, no lopta mu je prešla preko noge i odsjela u rašljama. Čudesan gol u pobjedi Lokomotive nad Rijekom (2-1)
Vidi originalni članak

Nakon Oršićevog remek djela protiv Slaven Belupa, mislili smo da bolje ne može. Pa ovo je gol sezone, uvjereni su svi bili. No, naš dobri HNL nas je opet demantirao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tek je listopad, a mi već sada možemo sastaviti listu od 20 najboljih golova za ovu sezonu. Iz kola u kolo svjedočimo 'bombonima' koje vrijedi pogledati i po nekoliko puta, favoriti se samo rotiraju, a posljednji je na to mjesto upao nogometaš Lokomotive Ivan Milićević. Teško je vjerovati da ćemo opet takav gol vidjeti ove sezone, ne samo u HNL-u. Takvo nešto zabija se jednom u životu. 

Lokomotiva je prvi put u povijesti slavila na Rujevici pobijedivši Rijeku 2-1, a prvi gol je bio pravi spektakl. Doduše, slučajan, ali koga briga.

Lijevi bek Lokomotive probio je lijevu stranu, htio ubaciti u peterac, no lopta mu je prešla preko noge, dobila neobičnu putanju i odsjela u desnim rašljama! Spektakularan gol. Ni sam Milićević nije vjerovao što je napravio, kao ni golman Rijeke Zlomislić. Mogao mu je samo zapljeskati od nemoći. 

(Pogledajte gol od 1:42)

Za one svježijeg HNL pamćenja, sličan gol je prije osam godina zabio Luis Ibanez u pobjedi protiv Hajduka (2-1). Dobio je loptu na lijevoj strani, htio je ubaciti, ali je baš kao i Milićević pogodio desne rašlje.

Čak osam godina čekali smo na njegovu kopiju i zbog toga je ovaj gol još vrjedniji. Pa, stoga, uživajmo. Golčina koju vrijedi pogledati desetak puta. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Rebula 21.10.2021.

    Bolji je bija onaj od Livaje šta je također zabija iz mrtvoga kuta a da uopće nije ni pogleda prema golu već je fingira pogled na suigrača a lopta je odsila u mriži.

  • arow 21.10.2021.

    Golman je rupa

  • brane456 21.10.2021.

    kad ti se zalomi❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare