To je to što me zanima!

Ovo je sve! Litavci slavili trofej uz Jolin megahit 'Maksimalno'

Glavni zabavljač bio je Riječanin Andro Švrljuga, a s razglasa je treštila pjesma Maksimalno od Joleta! Plesao je i slavio Švrljuga i uz njega ostali suigrači...
Vidi originalni članak

Tri Hrvata, dva Bošnjaka, Crnogorac i Srbin. Na prvu bismo rekli da se radi o nekom balkanskom klubu. Ali riječ je o litavskom prvaku Suduvi u kojem Balkanci vode glavnu riječ.

Oni su u zadnjem kolu osigurali drugi uzastopni naslov prvaka Litve, a onda je krenuo hrvatski šou!

Glavni zabavljač bio je Riječanin Andro Švrljuga, a s razglasa je treštila pjesma Maksimalno od Joleta! Plesao je i slavio Švrljuga i uz njega ostali suigrači, a na umijeću bi mu pozavidio i plesač Varga. Momčad su došli pozdraviti i euforični navijači koji su mogli uživati u akrobacijama Balkanaca.

Oni su prvenstvo završili na prvom mjestu sa 77 bodova i dva više od najvećeg rivala Žalgirisa.

U Suduvi igra bivši golman Osijeka Ivan Kardum, Riječanin Andro Švrljuga, bivši igrač Hajduka Sandro Gotal te Crnogorac Jovan Čadenović, Srbin Aleksandar Živanović te Semit Kerla i Mihret Topčagić koji su iz Bosne Hercegovine. Tako je to kad Balkanci kolo vode!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MH08 13.11.2018.

    Inace nista posebna pjesma, ali moj sin od godinu dana ju obozava...tak da cim otvorim youtube odma jole iskoci sa rozim balonima :)

  • HajdukCrew 13.11.2018.

    Litavci uz Jolu, dinamovci uz sinana! Čuvari zagrebačke časti, katoličke Crkve i Hrvatske!

  • samo.realno 13.11.2018.

    Jos da im se maminjo pridruzi i dovede Halida Beslica di bi im bio kraj :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare