To je to što me zanima!

Pageov 'pokemon' E. Santos je doživio tešku frakturu lubanje

Sve pada u drugi plan nakon što se saznalo da je nesretni Santos doživio tešku frakturu lubanje. Za sada ga nisu odlučili poslati na operaciju
Vidi originalni članak

Michael 'Venom' Page letećim je koljenom nokautirao Evangelistu Santosa i potom prema njemu bacio svoju Poke loptu. Taj trenutak bio je jučer u prvom planu, čak ispred i najimpresivnijeg poteza Bellatora 158 - letećeg koljena čiji je 'autor' Page.

Ipak, sve to pada u drugi plan nakon što se saznalo da je nesretni Santos doživio tešku frakturu lubanje. Za sada ga nisu odlučili poslati na operaciju, ali jasno je da borac neće izaći iz bolnice još neko vrijeme.

Najveća je opasnost to što liječnici nisu sigurni hoće li mu mozak nastaviti oticati što bi pogoršalo posljedice ove ozljede. Bellator plaća troškove bolničkog liječenja, a fanovi su pokrenuli skupljanje novaca za njegov oporavak.

Sliku Evangeliste uz priloženi CT možete pogledati ispod.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Waltter nibra Hrvatsku 18.07.2016.

    što tebe boli ona stvar ako se netko drugi želi boriti i svjesno ulazi u borbe i kako se netko usudi reći da ovo nije sport.Ovo je sport veći od većine ostalih sportova...npr,kad gledam kolike pare ovi peder""ći dobivaju a ganjaju loptu gore dole po zelenoj travici,a huligani rade štetu i njima i državi,za mene nogomet nije ni s od sporta prema borilačkim vještinama,za ovo trebaš imat muda ,srce dušu i mozak ,samo što vi nemate pojma što jedan takav borac mora sve prolaziti...kakvi ste vi papci zato i je ovaj svijet otišao na krivu stranu ,jer podržavate potpuno krive stvari ...a nitko od vas nema muda ni za što,nula !!!

  • barbaboro 18.07.2016.

    To nije sport, to je bestijalnost koju treba ukinuti i strogo zabraniti!!!!!

  • obama terorist 18.07.2016.

    Usarac koljenom i laktom ce se ukinuti tek kad netko premine od ozljeda a do tada se ova gamad nece sjetit,,pa udarac koljenom je kao i cekicem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare