To je to što me zanima!

Paige izludjela obožavatelje: Odustala sam od golfa samo da vam mogu pokazivati dekolte

Odbila sam i posao profesionalne golferice, a sve u korist toga da sada pokazujem svoj dekolte, nasmijala se govoreći o poslu kojim se bavi te koje je sve do sada odbila
Vidi originalni članak

Atraktivna golferica hrvatskih korijena, Paige Spiranac (29), godinama privlači pozornost na društvenim mrežama atraktivnim videima i fotografijama s golf tenera, a prošle godine ju je američki Maxim proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zasigurno je jedna od najpoznatijih golferica iako je s profesionalnom karijerom završila 2016. godine, a do sada je izgradila milijunsko bogatstvo koje se procjenjuje na više od tri milijuna funti. I to sve zahvaljujući društvenim mrežama gdje je prati 3,7 milijuna ljudi i promocijama. 

Spiranac je 2017. godine postala zaštitno lice golferskih kluba na reklamama nakon što je potpisala za Parsons Xtreme Golf, a pored toga je i postala ambasadorica satova Philip Stein. 

Na Twitteru je raspravljala sa obožavateljima nakon što su neki od njih imali zamjerke da ne objavljuje sadržaj o golfu na što im je ona sarkastično odgovorila da je 99 posto njezinih objava upravo o tome. 

Na TikToku objavila je video u kojem je pričala o poslu kojim se bavi, a pritom je nosila izazovni bikini. Malo je reći da su svi poludjeli za prekrasnom Paige, koja je i sama bila svjesna svog provokativnog izdanja pa je u videu ispalila: 

- Odbila sam i posao profesionalne golferice, a sve u korist toga da sada pokazujem svoj dekolte -  nasmijala se pričajući o tome koje je sve poslove odbila.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Janka Puszta 01.02.2023.

    Tak dobra, a naša.

  • 01.02.2023.

    probaj skok .a motku , možda ti bude bolje išlo

  • Bummser30 01.02.2023.

    Mazaalicaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare