To je to što me zanima!

Paire kao Zlatan: Izgubio reket pa mu Tsonga dao na 'škarice'

U prvom kolu teniskog turnira u Halleu, u francuskom dvoboju je Tsonga bio bolji od Benoita Pairea sa 6-4, 7-5. No, osim tenisa, oduševili su i nogometnim sposobnostima
Vidi originalni članak

Travnatu sezonu mnogi su tenisači otvorili upravo u njemačkom Halleu. Napravio je to i Benoit Paire koji je protiv svog sunarodnjaka Joa Wilfrieda Tsonge po tko zna koji put ove sezone  u jednom trenutku ostao bez reketa, a nije ga bacio namjerno. Na kraju je izgubio 2-0 u setovima, ali publika je uživala u njihovim ekshibicijama.

Jedan takva dogodila se i kod 1-1 u drugom setu te 40-15 za Pairea. Servirao je temperamentni Francuz i ostao bez reketa, a shvatio je to njegov sunarodnjak i onda je krenula atrakcija. Pokazali su Francuzi da su naučili nešto od svjetskih nogometnih prvaka i pritom dobro zabavili publiku. 

Veliko finale trebale su biti škarice Benoita Pairea u stilu Zlatana Ibrahimovića, ali nije iskoristio dobar ubačaj Tsonge. Loptu jest poslao u mrežu, ali u ovom sportu to mu nije donijelo poen.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE (od 1:40).

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare