To je to što me zanima!

"Paklena" subota u Zagrebu: Boysi, Torcida i fejsbukovci...

Subotnji antivladin prosvjed najavljen je kao najmasovniji dosad. Na isti dan Hajduk gostuje u Maksimiru, a navijači Bad Blue Boysi na Cvjetnom kreću u svoj prosvjed
Vidi originalni članak

Kako će proteći subotnji dan u glavnom gradu Hrvatske u kojem će prosvjedovati antivladini pristaše, Bad Blue Boysi, fejsbukovci, a na isti dan stižu i navijači Hajduka, nije poznato. No jedno je sigurno, policija je na oprezu. Uostalom i mora biti.

Subotnji antivladin prosvjed najavljen je kao najmasovniji dosad. Fejsbukovci i ostali antivladini prosvjednici okupit će se i marširati ulicama glavnoga grada. Bad Blue Boysi će se okupiti na Cvjetnom trgu u 19.30 sati, pola sata prije utakmice protiv Hajduka. Susret će gledati u nekoliko rezerviranih kafića u Tkalčićevoj ulici. Boysi su upozorili svoje članove da neće dopustiti nikakvo divljanje te da će ispadi pojedinaca biti sankcionirani.

No ne mogu kontrolirati sve navijače. Iz Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata stižu najave o mogućim neredima.

- Bit će nereda i to zbog huliganskog dijela BBB-a. Dobivamo poruke poput ove: "Sad ćemo se napokon obračunati" - rekao je jedan od članova sesvetske Udruge za Večernji list.

Podsjetimo, 26. veljače, na antivladinom prosvjedu, pojavilo se tridesetak huligana za koje se pretpostavlja da su Boysi, te je napalo policiju u Radićevoj ulici.

Policija će osim maksimirskog derbija i antivladinih prosvjeda imati i brigu o održavanju sigurnosti na dva koncerta u metropoli. Faithless nastupa u Domu sportova, a Neda Ukraden u dvorani Dražena Petrovića. Zagrebačka policija dobit će i pojačanja...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kocerinboys 17.03.2011.

    Mamicu odlzi iz svetinje !!!

  • Vegas 17.03.2011.

    Vec vidim sutra pljacke banke, kladionica, benzinskih itd. Pa nema toliko murije koliko ih za sutra treba...

  • IP95 17.03.2011.

    Nadan se da ce proci bez sukoba(fizickog) između BBB i Torcide.Valjda neko tim mulcima moze objasnit da smo mi svi Hrvati ! I ja iden u Zg,ali ne pada mi na pamet da vodin dite,jer sta znan oce li ga koja pijana budala udarit ili sl...Boysi i Torcidasi urazumite se !!! Nema nista od fizickog sukoba,navijajte,derite se "triskajte" se pismama ne rukama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare