To je to što me zanima!

Pakleni napad: Everton želi spojiti Jelavića i Mandžukića

Evertonu se svidjelo kako je u dvoboju protiv Irske funkcionirao hrvatski napadački dvojac i navodno bi ga volio vidjeti i na Goodison Parku. Nikicu imaju, žele i Mandžu
Vidi originalni članak

Sjajnim je igrama na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini Mario Mandžukić očito zaludio brojne europske klubove. Engleski Mirror tako u subotu navodi da bi hrvatskog napadača u svojim redovima volio vidjeti Everton...

"Toffeesima" se svidjelo kako je u dvoboju protiv Irske funkcionirao hrvatski napadački dvojac i navodno bi ga volio vidjeti i na Goodison Parku. Nikicu Jelavića već imaju, a sada mu žele priključiti i Mandžukića. Opasnost za Everton je, tvrdi Mirror, što je 26-godišnji nogometaš Wolfsburga zahvaljujući dvama golovima u pobjedi protiv Irske (3-1) i jednom u remiju protiv Italije (1-1) došao na radar mnogih klubova Premierlige.

Tabloid tvrdi da bi odšteta za Mandžukića mogla iznositi oko sedam milijuna funti, što bi bila prilično jeftina cijena za igrača kojem aktualni ugovor u Wolfsburgu vrijedi još dvije godine. Pitanje je, međutim, što će reći trener i sportski direktor "vukova" Felix Magath i hoće li nakon odličnog nastupa na Euru biti voljan pustiti najboljeg klupskog strijelca u prošloj sezoni za tako nisku cijenu.

Mirror na kraju podsjeća da je Everton pokazivao interes za Mandžukića i prije dvije godine, dok je još igrao za zagrebački Dinamo, te da ga je snimao tijekom aktualnog Eura.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • NikolaVražji 16.06.2012.

    ovo bi bilo veoma zanimljivo.. kako god ispalo bit ce super za Mandžu jer budimo realni nitko nista nije ocekivao od njega,osim vjerojatno njegovih roditelja i prijatelja.. tako da sorry Mandžo, hvala .. i sretno !

  • mateo1972 16.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • HardWorkTraining 16.06.2012.

    Ima logike u ovome, Everton je doveo Jelavića jer je visok, jak napadač i zna zabiti, i kao što smo vidjeli Jela je vrhunski reagirao, a sad još Mandžu da dovedu bili bi strašni, a po meni je Mandžo trenutno bolji od Jele stoga.....i 10mil funti bi se isplatilo dati za njega =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare