To je to što me zanima!

Pala i Valencia, Atletico na tri koraka od titule, poraz Seville

Madriđani su stigli do osme pobjede u nizu svladavši Valenciju na Mestalli 1-0 golom Raula Garcije. Sevilla je porazom od Athletica propustila šansu za 4. mjesto
Vidi originalni članak

Nogometaši Atletico Madrida ne posustaju u lovu na naslov španjolskog prvaka nakon što su večeras u 35. kolu Primere svladali Valenciju na Mestalli 1-0.

Nakon što je veći dio prvog poluvremena prošao bez golova, a na samom izmaku u 43. minuti u junaka Madriđana prometnuo se Raul Garcia zabivši nakon asistencije Gabija. U završnici je Juanfran dobio crveni karton, no to nije ugrozilo pobjedu gostiju.

Atletico je došao do osme uzastopne pobjede, a do naslova ga dijeli tri utakmice - gostovanje kod Malage, Levante na Calderoneu te za kraj odlazak na Nou Camp Barceloni.

Athletic Bilbao i Sevilla odigrali su utakmicu koja je značila borbu za četvrto mjesto, a veliki posao ka plasmanu u Ligu prvaka napravili su Baskijci slavivši 3-1. Pobjedu domaćinu donijeli su Susaeta, Muniain i Herrera, a počasni gol za Andalužane zabio je Gameiro. Ivan Rakitić ušao je u igru u 65. minuti.

Athtletic sad ima šest bodova prednosti nad petoplasiranom Sevillom.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Rostock88 28.04.2014.

    Pala Valencija ko Poljska '39 :D Šala! Frente Atletico! Samo da Simeone ostane i iduće sezone.

  • MUST 28.04.2014.

    jedinstvena prilika koja im se pružila,ne vjerujem da će kiksati pa ni u zadnjem kolu protiv barce

  • Marin656 28.04.2014.

    još dvije pobjede i atletico je prvak... mislim da će tako i bit na kraju, a ne bi bilo nezasluženo

Komentiraj...
Vidi sve komentare