To je to što me zanima!

Pala koncentracija, pala i Hrvatska protiv Francuza

U 2. kolu četvrfinalne skupine E na Eurobasketu u Poljskoj naši su dočekali Francuze. Malo je nedostajalo da pobijedimo Parkera i društvo...
Vidi originalni članak

Francuzi predvođeni Tonyem Parkerom čekali su naše košarkaše u 2. kolu četvrtfinalne skupine E na Eurobasketu u Poljskoj. Nije nam Parker zaboravio pobjedu na EP-u u Španjolskoj jer zbog Hrvatske nije mogao na Olimpijadu u Peking. Odigrali su hrvatski košarkaši odličnu prvu četvrtinu u kojoj su dobili Francuze 19-18. Nadskakali smo i nadtrčali Francuze i konačno izgledali kao momčad. Još bolje smo krenuli u drugu četvrtinu, imali i plus devet. Sjajni su bili naši i na poluvrijeme otišli s plus pet. Nažalost, nismo bili pravi u trećoj i Francuzi odlaze u zadnju dionicu sa sedam koševa viška. Proradila je francuska trica, a pala naša koncentracija i Francuzi rade razliku koju naši više nisu mogli dostići. istina, došli smo blizu, na samo minus četiri, ali Francuzi nas opet bombardiraju tricom i to je kraj. Hrvatska - Francuska 79-87. Francuzi ostaju neporaženi, a mi moramo pobijediti Njemačku kako bi ušli u četvrtfinale. U našoj je skupini Makedonija pobijedila slabašnu Njemačku, dok su Rusi iznenadili Grke.

Eurobasket, četvrtfinalna skupina E, 2. kolo:

Rusija - Grčka 68-65

Makedonija - Njemačka 86-75

Hrvatska - Francuska 79-87

Redoslijed:

1. Francuska 4-0
2. Grčka 3-1
3. Rusija 2-2
4. Hrvatska 2-2
5. Makedonija 1-3
6. Njemačka 1-3

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIPL 14.09.2009.

    Pre nekoliko dana.....reko sam - Hvala ti Anglija, za danas kažem - Merci France.....oboji mi poljepšali dan....A za kraj ču , da kažem - Danke Deutschland...... byebye CRO team :):):):):):):)

  • JAX 14.09.2009.

    zao mi je sto netko nije pratio popovica i zasto nije igrao pocetrkom zadnje cetvrtine

  • Čegevara 13.09.2009.

    Teško je gledati ovu današnju košarku,kad se sjetim pok.Dražena i ostalih velikana dođe mi da zaplačem od tuge,koja je to igra bila,nekad nismo bili zadovoljni ako ne bismo pobijedili sa dvadeset i više koševa a danas gledamo ovu bijednu i jadnu košarku u kojoj smo na kraju utakmice umorniji mi nego ti igrači koji se muče sa loptom i igrom.Mislim da Repeša loše vodi ovu momčad i da pripreme očito nisu bile uspješne,i čudno mi je da u ovoj momčadi nije bilo mjesto za mladog i talentiranog Tomića a pogotovo sada jer če se nakon ovog prvenstva Prkaćin,Vujčić i još neki igrači oprostiti od igranja u reprezentaciji,ostaje nam još da vidimo kako če se stvari odvijati u utakmici protiv Njemačke koju objektivno moramo dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare