To je to što me zanima!

Paladino ne želi komentirati špekulacije o Malešovoj smjeni

Za mene je vijest o smjeni gospodina Maleša prvi glas i doista nemam nikakvog komentara na takve špekulacije, kazao je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka
Vidi originalni članak

U dijelu medija pojavila se špekulacija kako među vodećim ljudima Hajdukova Nadzornog odbora tinja nezadovoljstvo radom predsjednika Hrvoja Maleša, te kako će mu na ljeto biti ponuđeno mjesto izvršnog direktora, a na njegovo mjesto bi rado imenovali novog, sposobnijeg čovjeka.

Maleša se prema tim špekulacijama u Hajduku ne bi odrekli isključivo zbog svega što je učinio u USKOK-ovoj akciji raskrinkavanja korupcije.

- Za mene je vijest o smjeni gospodina Maleša prvi glas i doista nemam nikakvog komentara na takve špekulacije – kazao je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka dr. Josip Paladino.

Ni sam Maleš nije bio puno rječitiji. Jučer je u Zagrebu gledao Kup ogled Hajdukovih kadeta s Dinamom, a okupljenim novinarima je kratko kazao

- Ljudi iz Nadzornog odbora s kojima sam pričao uvjeravaju me da nikad nije bilo govora o mojoj smjeni, niti za nju postoje pravni razlozi. No ukoliko se to jednoga dana i dogodi, ako me smjene s mjesta predsjednika, osobno ne bih prihvatio drugu funkciju nego bih otišao iz Hajduka. Složit ćete se valjda da ako već nisam dovoljno dobar za predsjednika, onda nisam ni za neku drugu funkciju – kazao je Maleš.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vidim i po noci 04.04.2012.

    puno zuji malo meda daje

  • ReggochOch 04.04.2012.

    U nas Hrvata i kad vridiš nešto,ne vridiš ništa...

  • gorski1 04.04.2012.

    moj Hrvoje , napravio si neke dobre poteze , al si bogami i ukakio dosta toga , najlakse je otic , ostani i radi za svoj klub ako ga volis , zar je pozicija mjerilo ljubavi prema klubu u koju se svi kunete dok ste predsjednici , stolica ispod guze i vi vec odlazite , em ti takovu ljubav i vjernost , ma svi ste vi isti egoisti i svak samo za svoj dzep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare