To je to što me zanima!

'Palestina!' Sramota navijača BiH za vrijeme minute šutnje

Minuta šutnje za sve žrtve terorističkih napada u Parizu uoči utakmice Irske i BiH u Dublinu nije mogla proći tiho jer su je neki gostujući navijači prekidali povicima...
Vidi originalni članak

Uefa je naložila nacionalnim savezima da se uoči međunarodnih utakmica ovog tjedna održi minuta šutnje za stradale prilikom terorističkih napada u Parizu, u kojima je poginulo najmanje 130 ljudi. No neki ni to nisu mogli ispoštovati.

Uoči utakmice dodatnih kvalifikacija za Euro između Irske i Bosne i Hercegovine u Dublinu minutu šutnje prekidali su neodgojeni gledatelji s dijela tribine za gostujuće navijače izvikujući u nekoliko navrata "Palestina, Palestina!".

Irski navijači nisu ostali ravnodušni na takav ispad te su odgovorili zvižducima, a istup je, dakako, naišao na osudu novinara i šire javnosti. Domaćini su na kraju pobijedili 2-0 i s ukupnih 3-1 izborili odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 354

  • suzanne 18.11.2015.

    A tko je pokazao saosjecanje i postovanje prema 128 poginulih u dva teroristicka napada u Turskoj u proslom mjesecu``?``NEKI zivoti vrijede vise od drugih??

  • MilanMacimudan 18.11.2015.

    Ne vidim nikakvu sramotu u ovome ... bolje ove nego ovo licemjerstvo koje izrazava zapad...

  • bopozopo 18.11.2015.

    Bosanske Balije su izdali svoju staru Kršćansku vjeru a sad se prave veći muslimani od Arapa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare