To je to što me zanima!

Pali i Nijemci: Hrvatska U-19 borit će se za svjetsko zlato!

Mladi hrvatski rukometaši nastavili su dominaciju na U-19 SP-u u Mađarskoj svladavši Njemačku 29-26. Za svjetsko zlato igraju protiv Danske ili Španjolske
Vidi originalni članak

Hrvatska U-19 rukometna reprezentacija nastavila je s fenomenalnim nastupima na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj u kojoj će se boriti za svjetsko zlato!

Nakon što je momčad Vedrana Ćurka izbacila favorite Šveđane u četvrtfinalu, istu stvar je napravila i protiv Njemačke, koja je bila favorit prema kladionicama, svladavši ju 29-26.

Mladi rukometaši dobrim dijelom polufinalne utakmice nisu dali naslutiti da spremaju nešto veliko jer je dvije trećine susreta Njemačka imala prednost od dva do tri gola (na poluvremenu bilo 15-13 za Nijemce). No onda se Hrvatska u 50. minuti 'probudila' te je stigla do prvog vodstva nakon 2-1 na početku. Golovi Grahovca, Grbavca i Mamića bili su dovoljno za +3 u 27. minuti, a toliku prednost nije ispuštala do kraja utakmice.

Najefikasniji drugu utakmicu zaredom bio je Marko Mamić s 9 golova pa Ante Grbavac s 8 golova.

Mladi hrvatski rukometaši za svjetsko zlato igrat će protiv pobjednika drugog polufinala između Danske i Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RUŽA CRVENA 22.08.2013.

    Ljudi moji! Bitniji je rezultat Dinama protiv Austrije na samoj naslovnici, a ulazak naših rukometaša u finale Svjetskog prvenstva U-19 posljednji! Doista ste jadni!

  • BornaŠunjić 22.08.2013.

    goluza bi ovdje osvojio 3 mjesto i reka bi da je "zlatnog sjaja"

  • Mladjo_1 22.08.2013.

    Uspjeh je uvijek tu kad ima srca i truda. Svaka čast!!! Čestitke našim dečkima!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare