To je to što me zanima!

Palić: Istražitelj je lopov!; Bokšić: To je namještaljka!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On je obični lopov i prevarant, a predstavlja se kao istražitelj Uefe. Pokazivao mi je slike s braćom Šapina, kaže Robert Palić koji je ugostio Bokšića
Vidi originalni članak

Robin Bokšić, Uefin istražitelj koji je prije nekoliko dana ispitao suca Brunu Marića najobičniji je lažov, bar tako tvrdi Robert Palić. Spomenuti gospodin je vlasnik hotela u Crikvenici, a na press konferenciji u Maksimiru je objasnio otkud ga zna.
- Ljetovao je kod mene prošle godine, trebao je ostati 10 dana, ali je nakon osam pobjegao ne plativši račun. Pričao je samo o kladionicama, javljao nam dojave i uplaćivao po listiću po 10-ak tisuća kuna. Osim mene prevario je i prijatelja Marija Mingu kojem je obećao da će ga zaposliti na naplatnim kućicama na Hrvatskim autocestama. Trebao mu je dati 15000 kuna, Minga mu je dao 5000, a ovaj je zbrisao - priča Palić koji je jučer kupio novine, vidio sliku čovjeka koji je kod njega ljetovao pa je poželio sve podijeliti s javnosti.
- Poslije me Bokšić i zvao te je rekao da je sa Srbima kupio utakmicu Konsvinger - Alta, druga norveška liga. Rekao mi je da će prvo poluvrijeme voditi gosti, a na kraju pobijediti domaćin i da će domaći u prvom poluvremenu dobiti crveni karton. Tečaj je bio od 28 do 32. U 21. minuti bilo je 0-1, u 27.' 1-1. Samo 10 minuta kasnije je igrač Konsvingera dobio crveni, a Alta je povela nakon penala. Završilo je poluvrijeme 2-1, a u nastavku je Konsvinger zabio tri gola i slavio 4-2. Baš kako je Bokšić i rekao.
Mnogi će posumnjati u Palića, no on tvrdi kako je sve što je rekao potpuno istinito.
- Ja sam dobar s Bobanom i Prosinečkim pa ih pitajte jesam li lažov. On je lopov i prevarant, a predstavlja se kao Uefin istražitelj. Pokazivao mi je i slike s braćom Šapina, a rekao je kako je bio s njima u zatvoru šest-sedam mjeseci. Opet me zvao i molio me da sve ovo ne objavim - završio je Palić.

ROBIN BOKŠIĆ: TO JE NAMJEŠTALJKA BRAĆE MAMIĆ

Nije se dugo čekao odgovor 'optuženog' Robina Bokšića koji tvrdi kako je posljednjih 11 mjeseci istražitelj Uefe.
- Ja sam u tom hotelu bio na ručku nekoliko puta i sve sam platio. Zašto bih spavao u tom hotelu kad u Jadranovu, par kilometara dalje, imam kuću s apartmanima. Ako sam mu ostao dužan što nisu podnijeli kaznenu prijavu - pita se Bokšić.
A na pitanje je li uzeo 5000 kuna zbog sređivanja posla Mariju Mingu, kaže:
- To ime mi ništa ne znači, pa kako mogu nekome obećati posao, a ni nisam hrvatski državljanin.
Na kraju je optužio braću Mamić:
- To je sve njihova obična namještaljka!

NASTAVLJA SE "CIRKUS" - U 19 SATI IZVANREDNA PRESICA
Nije gotovo s konferencijama za novinare u Dinamu. Sazvana je nova i to u 19 sati. Na njoj bi navodno trebao biti Palićev prijatelj koji bi trebao potvrditi navode da je Uefin istražitelj lažov.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tomcrobbb 25.08.2010.

    Zoran je nevin, ta tekma nije namještena!! znam da će sad dalmoši lupati minuse po ovom komentaru,ali ljubomorne duše mogu da nam...

  • sajo0105 25.08.2010.

    ravlic90 a Mamići su imali ugled???ma kad je to bilo,jedini ugled koji su imali je onaj kod mafije i kod siptara kao sto je ovaj postenjak palic,crv koji je nanjusio trulež pa se misli malo ogrebati za koji euro!!!JJadnici jadni!!!dinamo je proslost!!!

  • BERISLAE 25.08.2010.

    Uefa da ima bilo šta ne bi Hns-u prepustila slučaj,kad kažnjava za najmanje sitnice.A \"naši dragi\" novinari su već presudu napisali prvi dan,koliko su zasljepljeni mržnjom prema Dinamu i hrvatstvu opčenito najbolje su pokazali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare