To je to što me zanima!

Panathinaikos zbog financija izbačen iz Europe na tri sezone

Europska nogometna federacija (UEFA) izbacila je grčkog velikana Panathinaikos na tri sezone iz europskih natjecanja nakon što nije uspio ispuniti financijske zahtjeve.
Vidi originalni članak

Osim što su ih izbacili iz Europe na tri sezone, UEFA je kaznila 'Pao' i novčano, i to sa čak 100 tisuća eura.

Grčki velikan i nekada jedan od većih europskih klubova u teškoj je financijskoj situaciji. Pad atenskog kluba počeo je u rujnu prošle godine nakon što je klub napustio vlasnik Giannis Alafouzos zbog osobnih financijskih problema.

Nogometaši su zadnju plaću primili u listopadu prošle godine, a vodstvo Grčke lige nedavno je klubu oduzelo tri boda zbog toga što njemačkom igraču Jensu Wemmeru duguje oko 500.000 eura. To je drugi put u vrlo kratkom razdoblju da su mu oduzeti bodovi, jer su mu ove sezone oduzeta i dva boda zbog navijačkih nereda.

Igrači Panathinaikosa već su izrazili svoje nezadovoljstvo bojkotiranjem treninga prije dva tjedna, a to je samo još jedan u nizu skandala u Grčkom prvenstvu, nakon što je gazda PAOK-a 'uletio' na teren s pištoljem i prijetio sucu.

SAD JE DOSTA Igrači Panathinaikosa u bojkotu jer nisu dobili plaću od rujna!

Panathinaikos je posljednji put bio grčki prvak 2010. godine, osvajali su prvenstvo čak 20 puta, a sada teško pronalaze izlaz iz ove situacije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alen1970 25.04.2018.

    strašno

  • bianconeri_zg 25.04.2018.

    Izbace ih i onda im mafija jos da 100 000 eura kazne. Podrška! Gate 13!

  • kajzanavek 24.04.2018.

    Nemaš za plaće i puca te kriza, pa onda još dobiš i kaznu podeblju. Sad se ti čupaj iz toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare