To je to što me zanima!

Pantelis Kafes: Hajduk ima najlošiju momčad u skupini

Kapetan nogometaša AEK-a, 32-godišnji kreator igre Pantelis Kafes, izjavio je grčkim novinarima da atenska momčad ima priliku startati pobjedom
Vidi originalni članak

U četvrtak na svom terenu Grci dočekuju Hajduk u dvoboju prvog kola skupine G u Europskoj ligi.
- Pred našom publikom imamo više izgleda za pobjedu nego što ih ima Hajduk. Realno su Splićani lakši suparnik od ostala dva naša suparnika u skupini, Zenita i Anderlechta. Uspijemo li pobijediti, iako smo svjesni da neće biti lako, startat ćemo sjajno u natjecanje i olakšati si posao kad dođu teža iskušenja – rekao je Kafes u razgovoru koji prenosi grčki internetski portal Sportnet.gr.
- Zenit je vrlo jak sastav, prepun vrsnih nogometaša. Anderlecht ima iskustvo redovitog nastupanja u eurokupovima. Neće biti lako. Sva tri naša suparnika pokušat će se dokazati u natjecanju i morat ćemo biti vrlo, vrlo dobri da bismo izborili prolazak u nokaut-fazu.
- Vjerujem da će Zenit na kraju zauzeti prvo mjesto i da ćemo se mi s Anderlechtom i Hajdukom boriti za drugo mjesto. Sve će biti razriješeno na travnjaku. Svaka nam je utakmica bitna i sigurno je da ćemo dati sve od sebe u europskim utakmicama koje slijede. Iscrpit ćemo se do maksimuma da uspijemo u našem cilju – dodao je kapetan momčadi koju vodi Dušan Bajević.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tejmatebra 14.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • kokanidja 14.09.2010.

    ja sam dinamovac,ali nakon ovakvih bahatih izjava jedne prosječne momčadi,htio bi da ih hajduk nakanta!!!!!!

  • silvianavarro 14.09.2010.

    Našli se Maradona i Pele pa idu komentirat Hajduk,ma ne to je Pantelis Kafes?? ko si ti jebote? :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare