To je to što me zanima!

Pantić Prosinečkom: Ne dolazi u Zvezdu, tu vladaju kriminalci

Robi je moj omiljeni lik, ali u klubu ga žele iskoristiti da pokriju svoje neznanje u vođenju kluba. Prosinečki će prihvatiti, ako je naivan, rekao je Milojko Pantić
Vidi originalni članak

Milojko Pantić jedan je od najpoznatijih srpskih komentatora, a preko gol.hr je Robertu Prosinečkom poručio da ne prihvati posao trenera Crvene Zvezde.

- Robi je moj omiljeni lik, ali u klubu ga žele iskoristiti da pokriju svoje neznanje u vođenju kluba. Prosinečki će prihvatiti, ako je naivan, ali ja mu želim da im se zahvali i kaže da će voditi Zvezdu jednog dana, sada ne - rekao je Pantić i nastavio:

- Čim su izabrali sadašnjeg predsjednika ja sam napisao: 'Adio Zvezdo, nema ti spasa'.

- Srpski nogomet treba restrukturirati jer su u klubove ušle kriminalne skupine. Što da vam pričam, pa ubijeno je sedam predsjednika prvoligaških klubova - završio je Milojko. 

Delije: Nemamo ništa protiv dolaska Robija

Iako se pričalo kako su navijači protiv Žutog, čini se da nije tako. 

- Što se nas tiče, nemamo ništa protiv da Robert sjedna na klupu Zvezde. On je svoje najbolje igra pružao u našem dresu kad smo vladali Europom - rekao je za Alo jedan od vođa Delija.

Prosinečki je za Blic rekao i da u Beograd dolazi u četvrtak te da je srijedu proveo u HNS-u.  

- Prema Savezu i izborniku Biliću imam moralne obaveze. U četvrtak sam u Beogradu - rekao je Žuti.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • rođin rođo1 08.12.2010.

    kad su nas izdali naši političari,treći predsjednički mandat nam teče sa predsjednikom izdajnikom,prvo mesić sad josipović.nevidim razloga zašto nas nebi mogao izdat i robert prosinečki.........

  • becks7 08.12.2010.

    e Robi,Robi...imaj bar postovanja prema ljudima koji su poginuli od onih gdje sada planiras ici...

  • be yourself 08.12.2010.

    Zvezda je od Robija napravila igrača i multimilijonera i trebao bi joj biti zahvalan doživotno i trenirati besplatno jer da je ostao u Dinamu nebi bio nitko i ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare