To je to što me zanima!

Ajme, što je Partizanu učinio Ukić! Ovo je kao na basketu...

Roko Ukić drugu utakmicu zaredom bio je najbolji igrač Cedevite, Partizanu je u 92-82 pobjedi u Beogradu utrpao 23 koša. Njegovo dodavanje kroz noge Partizanovom igraču je potez večeri
Vidi originalni članak

Cedevita je slavila usred Beograda 92-82 protiv Partizana u regionalnoj ABA ligi za sedmu pobjedu zaredom i prvo mjesto ispred Budućnosti koje ima utakmicu manje. Partizan je ostao na četvrtom mjestu nakon šestog poraza u ligi nakon 11 kola.

Prvu je četvrtinu s košem prednosti dobila Cedevita, drugu također s minimalnom prednošću Partizan, a ključna je bila treća koju su Zagrepčani dobili 23-18 i dio četvrte, posebno kod 71-71, kad je Cedevita pogodila dvije vezane trice.

Pogodila je Cedevita 15 trica iz 33 pokušaja, solidnih 45 posto, Partizan je imao šest od 21 što je 29 posto. Briljirala je zagrebačka momčad u šutu za dvicu, sjajnih 19 od 24, što je 79 posto, neke momčadi nemaju takav postotak ni kod slobodnih bacanja.

Roko Ukić drugu utakmicu zaredom bio je najbolji igrač Cedevite, Partizanu je utrpao 23 koša, od toga četiri trice iz šest pokušaja, a imao je i šest asistencija.

Nezaustavljiv je bio Ukić, a njegovo dodavanje Partizanovom igraču kroz noge jedan je od najljepših poteza utakmice. Ovo dečki iz Partizana nisu očekivali...

Musa je zabio 16 koševa uključujući vrlo važnu tricu pred kraj, kad je Partizan došao jako blizu, Nichols je ostao na 12 koševa.

Navijačima Partizana prisjela je Cedevita koja je bila samo točka na 'i' loših rezultata u posljednje vrijeme pa su izvrijeđali trenera Miroslava Nikolića uz skandiranje:

- Muto, odlazi!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • aavent 09.12.2017.

    Dva puta je dodao kroz noge

  • aavent 09.12.2017.

    Ukic fenomenalan vec vise od mjesec dana, ali gledao sam ga u par utakmica prosle sezone u AEK-u isto je bio oslican i bio im je glavni igrac, njegov problem je to sto mu treba nakon neke ozljede ili pauze između sezone jedno dva mjeseca da uđe u formu tako je i u Cedeviti bilo. Također ono sto je mozda i prelomilo utakmicu je trica Markote koji ce sigirno biti veliko pojacanje za Cedevitu

  • 09.12.2017.

    Boli me kifla za židovski privatni klub...pa gdje su sad antife i Ognjen Kraus da pljuju po Tuđmanu i ustaškoj državi...nešta ih nema na ovakvim temama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare