To je to što me zanima!

Pao je s 5. kata: Preminuo je bivši nogometaš Zrinjskog...

Marković je živio u Pančevu u Srbiji, a do nesreće je došlo nakon što je popravljao roletu na prozoru od svog stana. U jednom trenutku je izgubio ravnotežu i pao je s petog kata....
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Zrinjskog Crnogorac Goran Marković (33) preminuo je podlegavši ozljedama nakon što je pao s petog kata, pišu srpski i BiH mediji.

Marković je živio u Pančevu u Srbiji, a do nesreće je došlo nakon što je popravljao roletu na prozoru od svog stana. U jednom trenutku je izgubio ravnotežu i pao je s petog kata. Susjedi su odmah zvali hitnu pomoć, a podlegao je ozljedama na putu do bolnice.

Igrao je na poziciji desnog beka, a nosio je dresove Zrinjskog, Željezničara, Metalleghe Jajca, Radnika iz Bijeljine te Čukaričkog. Najviše se pokazao u Željezničaru gdje je osvojio BiH kup i prvenstvo. U mirovinu je otišao prošle godine.

Oglasio se i njegov bivši klub Zrinjski koji je izrazio sućut njegovoj obitelji.

- HŠK Zrinjski Mostar izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima Gorana Markovića, koji je dres našeg kluba nosio u sezonama 2009/10 i 2012/13 i u njima upisao 56 službenih nastupa. Gorane, počivaj u miru!

Za klub iz Mostara nastupio je ukupno 56 puta, zabio jedan gol i dva puta asistirao. Ukupno je u karijeri odigrao 185 službenih utakmica tijekom kojih je zabio osam golova, tri puta asistirao i dobio čak 53 žutih kartona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.10.2019.

    Nekako se ne mogu oteti dojmu da izbor slike u članku nije bio slučajan. Malo više ljudskosti nebi škodilo.

  • Dustov 13.10.2019.

    Stari moj sudbine,pocivao u miru covik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare