To je to što me zanima!

PAOK je pobijedio Villarreal i 'pokvario' lijepu 'modru' večer

Gol je zabio Vieirinha u 70. minuti za 1-0 pobjedu PAOK-a nad trećom momčadi Primere. Nakon četiri kola Dinamo i PAOK imaju po sedam bodova, Villarreal šest
Vidi originalni članak

Veliku pobjedu Dinama na gostovanju kod Club Bruggea 'pokvarilo' je iznenađujuće slavlje PAOK protiv favoriziranog Villarreala, trećeplasirane momčadi Primere, završilo je 1-0.

Španjolci su nešto ozbiljnije shvatili ovo natjecanje nakon poraza u Zagrebu, igrali su i Marchena, Cazorla, Cani i Nilmar, ali bolje da nisu. Nisu puno pokazali što pokazuje i statistika, u 90 minuta Grci su pucali 10 puta, a Villarreal samo četiri. Jedini gol zabio je Vieirinha u 70. minuti. Do kraja utakmice gosti su nešto pokušali, a vrlo dobru priliku promašio je Cazorla u nadoknadi, s ruba kaznenog prostora iz voleja je pucao malo iznad gola.

Nakon četiri kola Dinamo i PAOK imaju po sedam bodova, Villarreal šest, a Club Brugge dva. Dinamo gostuje kod Villarreala i dočekuje PAOK. Grci prije Maksimira ugošćuju otpisani Brugge.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jcika11 05.11.2010.

    biti će mi žao ako dinamo ne prođe.

  • Alex 05.11.2010.

    Koliko je god ova pozicija Dinama bajna, prvo mjesto nakon 4 kola jos ama bas nista nije rijeseno. Izgubi li Dinamo od PAOK-a u Maksimiru 99% da su ispali jer realno je ocekivati da ce Villareal dati sve da doma dobije Dinamo, a da ce PAOK vjerojatno poraziti nemotivirani i otpisani Brugge na svome terenu u zadnjem kolu. U slucaju X-a rezultat Dinama u Spanjolskoj mora biti jednak ili bolji onome PAOK-a kod kuce. Znaci dobije li PAOK Brugge Dinamo mora dobit Vaillareal, ako odigraju X jedni, moraju i drugi. Ali postoji mogucnost da Brugge namuci Villareal kod kuce, jer nisu se pokazali kao losa momcad, a zuti su ih jedva dobili u Spanjolskoj. Po meni je sve otvoreno i zestoka borba Dinama, Villareala i PAOK-a za 2 mjesta koja vode dalje. Kljucna je pobjeda protiv PAOK-a u Maksimiru...

  • neutral 05.11.2010.

    U školi u Splitu : Ivice, za koga navijaš? : Za hajduk :a od velikih europskih klubova? : za Dinamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare