To je to što me zanima!

PAOK pobijedio Dinamo, a nije stvorio ni pravu šansu

Dinamo je izgubio u Solunu od PAOK-a 1-0. Gol je zabio Vladimir Ivić nakon greške Ivana Kelave i kapetana Igora Bišćana, klasičan "dinamovski"
Vidi originalni članak
U Maksimiru su strepili uoči 2. kola Europske lige, ne od PAOK-a, već od huka s tribina Toumbas stadiona. U Solunu stadion nije bio pun, a atmosfera je bila dosta slaba. 'Modri' su sami sebi bili najveći protivnik. Jako loša predstava, s jednom pravom prilikom, a gol su dobili 'iz ničega', klasičan 'dinamovski' za minimalnih 1-0.
Igrala se 56. minuta, a slobodan udarac sa 25 metara vrlo iskosa imao je PAOK. Centaršut je preletio sve, a Bišćan i Kelava nisu se mogli dogovoriti pa ni jedan nije izašao na nju, poklon je dočekao Ivić koji je s tri metra loptu ugurao u praznu mrežu! Utakmica prije gola bila je za zaborav, a još treba izdvojiti prilike Sammira 15 minuta prije kraja. Ibanez je prošao po strani, dao povratnu loptu, a Sammiru je plasiranu loptu obranio Krešić, na odbijancu je bio Rukavina koji je dodao Sammiru, Brazilac je opet probao, a čisti gol netko od PAOK-ovih nogometaša blokirao je u posljednji trenutak!
Velika šteta što je Dinamo izgubio jer je PAOK pobijedio, a nije stvorio pravu priliku. Pitanje je i gdje je nestala dobra Dinamova igra u samo dva tjedna. Iduća utakmica igra se u Maksimiru za dva tjedna, a u goste dolazi Club Brugge koji je izgubio od Villrreala 2-1.

Poredak: 1. PAOK 4, 2. Dinamo 3, 3. Villarreal 3, 4. Club Brugge 1

LIVE

Stadion Toumbas nije pun, ima oko 25000 gledatelja. Zanimljivo, u početnom sastavu PAOK-a nema ni jednog Grka! Počela je utakmica! Već u drugoj minuti Ibanez je napravio prekršaj na 17 metara, ali na svu sreću prošlo je bez opasnosti. Ibanez je opalio sa 20-ak metara, otišlo je iznad gola. Dinamo je smirio najavljivani nalet PAOK-a, a i atmosfera je puno slabija od očekivanog. PAOK je tek u 22. minuti prvi put pucao na gol i to jako slabo. Prošlo je već pola sata utakmice bez jedne jedine prave prilike. Badelj je probao sa 30-ak metara po podu, lako je uhvatio Krešić. Bišćan je dobio žuti karton nakon prekršaja blizu centra. Dosta nezanimljiva utakmica, ali bod više odgovara Dinamu. Gotovo je prvo poluvrijeme, dosta nezanimljivo i bez prilika.

Prošlo je pet minuta drugog poluvremena, po istom scenariju se nastavlja. Malo ispred ruba kaznenog prostora igrač PAOK-a igrao je rukom. Udarac Sammira odbio se malo iznad gola u korner. Ivić je zabio gol, PAOK vodi! Slobodan udarac poslužio je za 'centaršut', lopta je sve preletjela, a Bišćan i Kelava nisu išli na nju, klasični 'dinamovski' gol u 56. minuti. Nakon gola juri se s jedne na drugu stranu. Tomečak je ušao umjesto Ettoa.
Kakva prilika! Ibanez je prošao po strani, dao povratnu loptu, a Sammiru je obranio Krešić, na odbijancu je bio Rukavina koji je dodao Sammiru, Brazilac je puknuo, a čisti gol netko od PAOK-ovih igrača je blokirao u zadnji čas! Umjesto Ibaneza ušao je Morales. I treću zamjenu iskoristio je Vahid Halilhodžić, umjesto Rukavine ušao je Bećiraj. Velika gužva u 89., ali od svega ništa. U tri minute nadoknade Dinamo ništa nije uspio napraviti. Gotovo je, 1-0 za PAOK!
Idi na 24sata

Komentari 37

  • juran 30.09.2010.

    Ja sam Hajdukovac, ali kada je u pitanju Europa želim sve najbolje i Dinamu, naprijed plavi!!!!

  • Golden111 30.09.2010.

    uvijek vidim komentare iz zagreba koji pruzaju podrsku hajduku i dalmatincima ali nikad ne vidim da to isto naprave splicani. cestitke hajduku, ajmo sad dinamo!!!!!!

  • šaban_šaulić 30.09.2010.

    Sve sam pogodio,cekam jos ovu tekmu ako bude poluvrijeme ili kraj kec, dobijam 400 kuna :) ajmo PAOK !!! rasturite ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare