To je to što me zanima!

Paolo Maldini: Dvojim o povratku u reprezentaciju

Legenda Milana i talijanskog nogometa Paolo Maldini umirovio se 2009. Dolaskom Prandellija na mjesto izbornika nudi mu se mjesto menadžera
Vidi originalni članak

Odlaskom u mirovinu krajem pretprošle sezone Paolo Maldini, legenda Milana i talijanskog nogometa, obećao je supruzi i djeci drugačiji život. Planove mu kvari Talijanski nogometni savez (FIGC). Naime, mjesto izbornika "azzurra" jučer je i službeno dobilo svoju popunu nakon što Marcello Lippi s te pozicije odstupi po završetku južnoafričkog Mundijala. Cesare Prandelli dogovorio je četverogodišnju suradnju s Talijanskim savezom, a namjera mu je okružiti se kvalitetnim ljudima. Jedan od takvih je Maldini s kojim su iz FIGC po tom pitanju već stupili u kontakt ponudivši mu ulogu tim-menadžera. Takvo što tvrde talijanski mediji, međutim, Maldini o tome još uvijek ništa službeno ne zna.
- Borim se sam sa sobom. Prihvaćanje te uloge značilo bi promjenu planova za budućnost kakvu sam predviđao. Ne mogu reći niti da niti ne, budući da nisam upoznat s funkcijom koju bih obnašao.
- Prandelli je svakako čovjek koji može s Italijom napraviti dobar posao - zaključio je Maldini ne otkrivši mnogo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djaka 31.05.2010.

    Legenda velika. Iako mu je 40, igra bolje od većine mladih braniča... forza rossoneri

  • Silvaa 31.05.2010.

    kolko je lud , još sam mislio da če igrat kad sam pročito naslov :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare