To je to što me zanima!

Paović i Budetić naši najbolji sportaši s invaliditetom u '13.

Sandra Paović i Branimir Budetić najbolji su sportaši s invaliditetom u '13. Najbolja ekipa je ženska stolnoteniska reprezentacija Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić
Vidi originalni članak

Stolnotenisačica Sandra Paović i atletičar Branimir Budetić proglašeni su za najbolje sportaše s invaliditetom u 2013. godini u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO). 

Sandra je u mađarskom Egeru postala europska prvakinja, a Branimir Budetić osvojio je srebro u bacanju koplja te broncu u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu.

Najbolja ekipa je ženska stolnoteniska reprezentacija Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić, cure su osvojile zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Lignanu. 

Najbolji stručni djelatnik je Ante Pavković, trener Branimira Budetića i Marije Iveković, vlasnice brončane medalje u bacanju diska na SP-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RadovanKavur 07.02.2014.

    čestitke sportašima, a novinar bi se mogel malo skoncentrirati na temu o kojoj piše, a ne da napiše da je europsko prvenstvo bilo u Madžarskoj, a onda rečenicu ispod da je bilo u Italiji. Točna informacija je da su i Sandra (pojedinačno) i Anđela i Helena (ekipno) postale Europske prvakinje u Italiji, a na slici nije Sandra Paović nego Nataša Steljić (zgog Sandrinog odsustva). Tolko o tome, poštovani Marko! ;)

  • strmi007 06.02.2014.

    Svaka čast!

  • milan jovan i ostali dolje 06.02.2014.

    Svaka cast Sandra nakon nesrece ovak nastavit dalje mogu sam veliki ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare