To je to što me zanima!

Papadopoulos: Glave gore, sad idemo u Europsku ligu

"Modri" će biti nositelji u ždrijebu četvrtog pretkola Europske lige. Najlošiji ždrijeb bili bi im Dinamo Moskva, Trabzonspor, Sivasspor, Genoa ili Lech
Vidi originalni članak

Govorili su za njega da nije neki golgeter, ali Dimitrios Papadopoulos protiv Red Bull Salzburga napravio je svoje.
Poput pravog napadača "zaljuljao" je Gustafssona i zabio gol koji je mogao promijeniti sve. Ali ništa od toga, dvije pogreške obrane "modri" su skupo platili i Grk je kraj dočekao gotovo u suzama.
- Bila je to jako čudna utakmica. Imali smo 1:1 iz Salzburga i morali smo držati 0:0, ali i napadati. Nije nam bila namjera braniti se, no tako je ispalo u prvom poluvremenu. Red Bull je iskusna momčad, imaju starije igrače i možda je to presudilo. U drugom smo poluvremenu igrali puno bolje. Postigli smo taj izjednačujući gol i imali smo šanse za drugi pogodak, no završilo je kako je završilo. Sada moramo podići glave i krenuti dalje - kaže "Pap".
Dinamo ima za čim žaliti - da su prošli, vjerojatno bi bilo nositelji i u četvrtom pretkolu Lige prvaka, i potencijalni protivnici mogli bi im biti moldavski Šerif, ciparski Apoel, Temišvar... Ovako će u zadnje pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu.
Ždrijeb je u petak. Modri će biti među nositeljima.
- Naravno da možemo proći u Europsku ligu. S nestrpljenjem očekujemo ždrijeb u Nyonu i vjerujem da imamo šanse. Nebitno je da li ćemo igrati protiv „teškog“ ili „lakog“ protivnika. Najbitnije je da na terenu dajemo maksimum - rekao je 27-godišnji Grk.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • redondo 07.08.2009.

    Ranjeni Vepar a kakve glupe komentare imaš samo dinamo cijeniš a ostali ne valjaju sere mi se od tebe zato nam je oavko kako je radi tebe i takvih kao ti luzeru jedan

  • fnatic_zg 07.08.2009.

    Pa on jedini i ima muda nakon svega izac u novine i dat izjavu... ostali se svi posakrivali po misjim rupama.

  • john88 07.08.2009.

    problem je što ima puno bogatih klubova koji šalju skaute da love talente po svijetu. čim dođe neka ponuda od 5 mil. eura ili više, onda igrači odu tamo igrati. najbolje rješenje je da naši navijači ne dolaze više na utakmicu, ne kupovati dresove naših klubova i ostalo....hrvatski nogometni savez mora uvesti neku kvotu....kao što EU nama dala kvotu za šećer....kada jedan klub ostvari značajan uspjeh recimo Dinamo u osminu finala LP, tek onda igrači mogu birati gdje žele igrati.....netko će reći da je to nedemokratski, ali samo tako će naši klubovi biti ozbiljni.....ovako ispada da su naši klubovi kao privremena čekaonica.....recite mi ako nisam u pravu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare