To je to što me zanima!

Par Federer i Wawrinka donio drugi bod Švicarcima u finalu

Švicarska teniska reprezentacija na jedan je bod od osvajanja Davisova kupa nakon što su Federer i Wawrinka u paru svladali Benneteaua i Gasqueta 3-0...
Vidi originalni članak

Teniska reprezentacija Švicarske na korak je do svog prvog naslova u Davisovu kupu.

Švicarci su u ovom meču igrali na sve ili ništa, prvi put ove sezone u par su spojili Federera i Wawrinku koji su 3-0 (6-3, 7-5, 6-4) bili bolji od francuske kombinacije Benneteau i Gasquet.

Švicarci su tako poveli 2-1, a u nedjeljnom programu od 13 sati u Lilleu će igrati Tsonga i Federer.

Ako bude potrebno, u posljednjem će se meču sučeliti Monfils i Wawrinka te će odlučiti o pobjedniku Davisova kupa za 2014. godinu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RafaNadal 23.11.2014.

    Igrali su fenomenalno, da malo više igraju parove bili bi sam vrh. Odavno se zna da Fedex ima najbolji volej na svijetu! A dobar znak je i da su leđa bolje!

  • Wimby 23.11.2014.

    Aleeeeeez Roger, kralju, gospodinu, u inat svima osvojite to finale i pokazite svima tko je gazda u tenisu. Od misa svi napravili slona, samo se cekalo negdje kad ce Federer "puknut", a on kao gospodin odgovori, haha!

  • rijeka36 22.11.2014.

    Francuzi izgubili od Svicera u dublu iako su bili prognozirali pobjedu ! Tko zna mozdace Monfils ( kako je vec jednom reka ) dace dat nogu u D-pe protivniku ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare