To je to što me zanima!

Pariško kolo: Pogledajte kako se PSG priprema za Messija...

MODIFICIRANA 'ŠEVA' Barcelona je u zadnje dvije utakmice dobila Sporting i Celtu 6-1 i 5-0. MSN trio zajedno je zabio više od 50 golova ove sezone, a ovako se PSG priprema za njih večeras
Vidi originalni članak

Nismo bolji od Barcelone, no više ih se ne bojimo. Važno će biti izdržati prvih pola sata. Ako to uspijemo, onda idemo u četvrtfinale, rekao je Marco Verratti, koji je 'doktorski' odigrao prvu utakmicu osmine finala na Parku prinčeva.

U povijesti Lige prvaka i Europskog kupa prvaka 58 momčadi izgubile su prvu utakmicu nokaut faze 4-0. Znate li koliko ih je okrenulo to u uzvratu? Niti jedna.

- Ako netko može ovo okrenuti, onda je to Barcelona. Svakome možemo zabiti četiri komada - rekao je Luis Suarez i zaboravio na bitan detalj.

Ako prime, vjerojatno je gotovo. Tada im ni 5-1 pobjeda ne bi bila dovoljna. Barcelona je u zadnja dva mjeseca pobjeđivala 7-0, 4-0, 5-0... MSN trio zajedno je zabio više od 50 golova ove sezone, a ovako se PSG priprema za njih.

Modificirana 'ševa'

Parižani su odradili posljednji trening na Nou Campu uoči utakmice i pokazali modificiranu verziju 'ševe'. Obično igrači naprave krug i s jednim ili više dodira pokušavaju zadržati posjed lopte. Ovo je nešto drugačije. 

Igrači Paris Saint-Germaina formirali su krug držeći se za ruke dok su im Serge Aurier, Adrien Rabiot i Layvin Kurzawa pokušavali uzeti loptu, no i oni su se držali za ruke kako bi radili zajedno i tako pokušali doći u posjed lopte.

Spavate li mirno, Sergio, Ivane i Lionele?

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 54

  • plutarh 10.03.2017.

    možda je to bilo "Žikino kolo" s obzirom na to kak je sve završilo !?

  • burek. 09.03.2017.

    zašto su vježbali passove, imali su dva passa cijelu utakmicu :)

  • 08.03.2017.

    za barcu sam ali ne vjerujem u pobjedu to je visok poraz od 4-0psg će se braniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare