To je to što me zanima!

Parižani se žalili na Zlatanovu kaznu, zaigrat će protiv Nice?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zlatan Ibrahimović mogao bi biti u kadru PSG-a već za subotnje gostovanje u Nici nakon što je njegov klub uložio žalbu na suspenziju zbog vrijeđanja suca i države
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain uložio je žalbu na suspenziju Zlatana Ibrahimovića od četiri utakmice Francuskom olimpijskom odboru.

Švedskom je reprezentativcu kaznu prošli tjedan izreklo disciplinsko tijelo francuske lige zbog uvreda izrečenih prema sucu Lionelu Jaffredu i državi nakon poraza kod Bordeauxa 15. ožujka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatan je na odluku o kazni reagirao na svoj način : "Cijela je situacija postala farsa, ovo je sramota za nogomet. Da su me barem suspendirali do kraja sezone da mogu na godišnji odmor ", rekao je.

No možda će se na teren vratiti puno prije nego što je očekivao. Naime, zbog uložene bi žalbe mogao biti na raspolaganju klubu već u subotu , kad Parižani gostuju kod Nice.

Ibra će propustiti i večerašnju utakmicu protiv Barcelone u Ligi prvaka zbog crvenog kartona koji je dobio u uzvratnoj utakmici protiv Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 16.04.2015.

    Više bi im značia u LP

  • smijeh 16.04.2015.

    kova ni nema trenutno neku igru,zapao je u sivilo,mislim da je samo stvar u glavi,misli da je top ali daleko je od toga,nije se pomaknuo niti milimetar jos od dinama....

  • euca 15.04.2015.

    Dobar dio popularnosti te lige može se zahvaliti Ibrahimoviću, ako je neki članak o njoj dolazi zbog njega u puno slučajeva. I oni ga onda suspendiraju na 4 utakmice zbog izjave? Sami sebi su najviše naštetili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare