To je to što me zanima!

Partizan može pasti: Favoriti su i jaki su, ali nisu nepobjedivi

Mladost večeras (19.30) u Rimu igra polufinale Eurolige, a protivnik im je Partizan, koji su već “razbili” ove sezone, ali na samom početku. Stvari su se otad promijenile
Vidi originalni članak

Europski put Mladosti počeo je baš protiv Partizana, koji su na Savi doslovno “pomeli”.

No od tog dana puno se toga promijenilo. Zagrepčani su pali, vjerojatno su danas slabiji nego što su bili u toj utakmici, a Partizan je daleko bolji. Taj poraz mu je jedini u sezoni i u večerašnju utakmicu polufinala Eurolige u Rimu ulazi kao veliki favorit.

- Partizan je jak, ali nije nepobjediv. Prije svega su momčad, tek onda pojedinci. Ali ako im uspijemo razbiti tu kompaktnost koju imaju, onda nismo bez izgleda - smatra najbolji igrač današnjice Vanja Udovičić.

I trener Mladosti Vjeko Kobeščak smatra da je Partizan favorit u ovom polufinalu, ali vjeruje da njegova momčad ima snagu izboriti rimski finale.

- Kao i uvijek, puno će toga ovisiti o igri u obrani. Budemo li tu pravi, vjerujem da ih možemo proći - rekao je Kobeščak.

Koliko je Partizan jak, nedavno je osjetio i Jug, koji je u svom “neosvojivom” Gružu izgubio tri razlike i ostao bez Final Foura.

- Mi smo potpuno drukčija momčad nego kad smo izgubili u Zagrebu, puno smo jači i mislim da smo bliži pobjedi - rekao je trener Partizana Igor Milanović.

HAVK Mladost

Pavić, Karač, Hinić, Buljubašić, Muslim, Letica, Udovičić

VK Partizan 

Soro, Aleksić, Pijetlović, Rađen, Prlainović, Chatzitheodorou, Vujasinović

Idi na 24sata

Komentari 10

  • WIND 03.06.2011.

    napred partizan, zgazite ih danas

  • user_55930 03.06.2011.

    ajmo zagrebačka MLADOST zgazi ih sve ! nema predaje

  • Madwolf 03.06.2011.

    zgazit će ih mladost kao na samom početku sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare