To je to što me zanima!

Pašalić heroj Milana: Ovo mi je bio najvažniji udarac u karijeri

Mario Pašalić zabio je odlučujući penal Juventusu u talijanskom Superkupu, a nakon utakmice i gola kojim je donio prvi pehar Milanu nakon pet godina preplavile su ga emocije
Vidi originalni članak

Pokušao sam biti opušten i ostati miran, ali znao sam da je to penal vrijedan velikog trofeja, rekao je Mario Pašalić, nakon nevjerojatne utakmice talijanskog Superkupa u Dohi.

Milan je slavio protiv moćnog Juventusa tek nakon izvođenja penala, a odlučujući gol u petoj seriji zabio je hrvatski dragulj. 

- Imam tek 21 godinu, veliki je pritisak bio na mojim leđima. Ma ovo je bio najvažniji udarac u mojoj karijeri, a nakon gola obuzele su me velike emocije, tako da sam strašno sretan. Ovo je nevjerojatan osjećaj, o ovakvim sam stvarima sanjao kao dječak - priča Pašalić.

U igru je ušao u 74. minuti umjesto Locatellija i odradio sjajan posao u veznom redu, no odlučujući gol zasigurno će ostati dugo u sjećanju.

- Prepun sam emocija, ali ovaj uspjeh posvećujem svojoj obitelji, prijateljima, pa i svima koji su mi pomogli u karijeri.

Mario je igrač Chelseaja na posudbi u Milanu, a navijači 'crveno-crnih' nakon utakmice su zaredali sa 'savjetima' Milanu da ga odmah otkupe od 'bluesa'.

- Ne znam, to ćemo vidjeti na kraju sezone - skroman je bivši Hajdukov veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kozaribok 24.12.2016.

    Čestitam Pašaliću i drago mi je da je Milan uzeo trofej

  • 1911hajdu 24.12.2016.

    Bravo Mario cacicu ti si jedan obicni klosar

  • jejeee 24.12.2016.

    Hahahahh kako ekipa nije htjela slavit s njim😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare