To je to što me zanima!

Pašalić ušao s klupe pa nakon pet minuta došao do prvijenca

Mario Pašalić je protiv Hapoel Haife odigrao svoju prvu utakmicu u dresu Atalante i odmah je došao do prvijenca. Pogodio je povremeni hrvatski veznjak glavom nakon asistencije Barrowa
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski veznjak Mario Pašalić prije nekoliko dana je otišao na posubu iz Chelseaja u Atalantu, a već u svom debitantskom nastupu za talijanki klub zabio je prvijenac i to pet minuta nakon što je ušao u igru.

U okviru kvalifikacija za Europsku ligu sastali su se Hapoel Haifa i Pašalićeva Atalanta, a Talijani su slavili s visokih 4-1 čime su osigurali ogromnu prednost pred uzvrat koji će se igrati za tjedan dana u Italiji

U toj utakmici svoj obol dao je i povremeni hrvatski reprezentativac Mario Pašalić koji je u igru ušao u 60. minuti, pri rezultatu 2-1, umjesto Pessine, a već pet minuta kasnije, nakon asistencije Barrowa zabio je glavom za povećanje vodstva svoje momčadi. 

Inače, za Pašalića je ovo već peta posudba otkako je potpisao za Chelsea, a Atalanta će imati pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone za 15 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Luud Van Nistelsvoj 10.08.2018.

    povremeni hrvatski veznjak , svake srijede je rumunj

  • 10.08.2018.

    ne mogu opisat koliko želim da ovaj momak uspije

  • magard 09.08.2018.

    Bolji je od Kovacica

Komentiraj...
Vidi sve komentare