To je to što me zanima!

Pašalić: Volio bih na Euro, ali moram nastaviti dobro igrati

Šteta derbija, svaki je mogao otići i na Hajdukovu stranu, a onda bi stanje na ljestvici bilo kud i kamo bolje, kaže pašalić koji pozorno prati događanja u HNL-u
Vidi originalni članak

Iako bi se mnogi na njegovom mjestu zahvalili na pozivu, Mario Pašalić rado se odazvao pozivu organizatora humanitarnog malonogometnog turnira 'Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović' te zaigrao za 'Baoli', koji je u vrlo atraktivnom i golovima bogatom polufinalu izgubio 7-6 od 'Vanille'.

- Uvijek se lijepo vratiti u svoj rodni kraj, ali i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, zato smo svi tu i zato se rado odazivamo. Šteta što smo ispali, ali bit će novi turnir sljedeće godine i nova prilika da ga osvojimo. Mladi smo, naš Saša Franjkić forsira mlade igrače i daje im priliku da se pokažu - rekao je Pašalić i dodao:

- Kad publika dođe u ovako velikom broju, moramo se potruditi i pokazati nešto više, odigrati atraktivno, sa što više golova, da i oni mogu uživati.

Iza Marija je sjajna godina, odlično proljeće u Elcheu, potom još i bolje u Monacu.

- Ne smijem se žaliti, stvarno sam zadovoljan karijerom, idem korak po korak, nadam se samo da će me zdravlje poslužiti, te da će u 2016. godini biti još i bolje.

Glavni cilj u narednoj godini odlazak je na Euro. Pozivu izbornika Čačića Mario se nada. 

- Sigurno da bih se volio naći među putnicima za Euro, na meni je da nastavim igrati u kontinuitetu, da nastavim igrati dobro i zabijati što više golova pa ćemo vidjeti što će se dalje događati.

Hajduk redovito prati, u kontaktu je s bivšim suigračima...

- Šteta derbija, svaki je mogao otići i na Hajdukovu stranu, a onda bi stanje na ljestvici bilo kud i kamo bolje. Ali s obzirom na prijašnje godine, ne treba se žaliti, dobro igraju, dobri su rezultati, nadamo se da će biti i bolji - zaključio je Pašalić. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dkoor 27.12.2015.

    Mislim da je Pasalic odlican igrac jer je prvenstveno jak igrac na psiholoskom planu. Dovoljno je pogledati njegov nogometni put, covjeku sigurno nije bilo lako a uvijek se uspio izboriti za svoje mjesto. Respekt!

  • El Tractor 27.12.2015.

    Zahvalan igrač, budućnost hrvatske reprezentacije.

  • good vibes 27.12.2015.

    Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović, Badelj, Pašalić... bome

Komentiraj...
Vidi sve komentare