To je to što me zanima!

Pašalićev gol za nadu Monacu, Srnini svladali Barišićev Rapid

Mario Pašalić nastavio je tresti mreže u dresu Monaca, no "kneževi" su izgubili kod Valencije 3-1. Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu u pobjedi Šahtara protiv Rapida...
Vidi originalni članak

Osim pobjede Dinama kod Skënderbeua , u srijedu su odigrane još četiri prve utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka . Basel je remizirao doma protiv Maccabija (2-2), Celtic je slavio protiv Malmöa (3-2), a Šahtar kod Rapida 1-0. Valencia je na Mestalli dobila Monaco 3-1.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić jedini je "kockasti" strijelac u doigravanju za LP. Novopečeni veznjak Monaca zabio je izjednačujući gol za "kneževe" početkom drugog poluvremena u porazu kod Valencije 3-1. Pospremio je Pašalić jedan odbijanac s desetak metara udaljenosti u mrežu. Drugi mu je to službeni gol u novom klubu nakon onog Young Boysima u trećem pretkolu LP.

Rodrigo Moreno doveo je Valenciju u vodstvo već u četvrtoj minuti utakmice, Pašalić je poravnao u 49., a novu prednost Španjolcima oosigurao je Dani Parejo u 59. minuti. Sofiane Feghouli u 86. minuti zabio je za možda i ključnu prednost Valencije uoči uzvrata.

Pašalić je igrao do 76. minute, zaradio je i žuti karton, dok je "jedinica" hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio cijelu utakmicu za goste.

U dvoboju momčadi Rapida hrvatskog trenera Zorana Barišića i Šahtara naših Darija Srne i Eduarda da Silve uspješniji je na Ernst Happelu u Beču bio ukrajinski sastav. Jedini je gol postigao Marlos minutu prije kraja prvog poluvremena. Srna je igrao cijelu utakmicu i dobio žuti karton, a Eduardo je dobio zadnjih 10 minuta.

Favorizirani Basel nije se proslavio u utakmici protiv izraelskog prvaka Maccabija iz Tel Aviva na Sankt-Jakob-Parku. Gosti su izborili veliki remi 2-2 zahvaljujući golu Erana Zahavija u 31. te 96. minuti. Osam minuta nakon prvog gola Matías Delgado iz penala izjednačio je, a Breel Embolo zabio za preokret domaćina, ali gosti idu zadovoljniji na u Izraelu sljedeći utorak.

Kako je krenuo Celtic , činilo se da će Malmö doživjeti pravi potop u Glasgowu, no na kraju odlazi s porazom 3-2. Škoti su uraganski otvorili utakmicu golovima Griffithsa u trećoj te Bitona u desetoj minuti, no Šveđani su se borili i vratili u igru zahvaljujući gostujućem golu Bergeta u sedmoj minuti drugog dijela. Devet minuta poslije Leigh Griffiths postavio je 3-1, a duboko u nadoknadi (pet minuta) Berget pogađa još jednom za konačnih 3-2.

Liga prvaka, 4. pretkolo, 1. utakmice:

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kralj13 20.08.2015.

    Covjek igra cesce,acesce izabija igra u jacem klubu i opet se u repku zove mutavđija brozovic.

  • strmi007 19.08.2015.

    Bravo za njega

  • MODERN TALKING 19.08.2015.

    sad sam vidio... kakav gol izrealca glavom za 2:2 maccabija u 96-oj minuti! svaka cast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare