To je to što me zanima!

Pastore: Da mogu, doveo bih ovdje u PSG Gonzala Higuaina

Najskuplje pojačanje Paris Saint Germaina, argentinski nogometaš Javier Pastore, smatra da bi dovođenje sunarodnjaka Gonzala Higuaina bio pravi potez za klub...
Vidi originalni članak

Pastore se nedavno vratio u momčad iz glavnog grada nakon što se nekoliko tjedana oporavljao od ozljede, a za američki CNN je komentirao ciljeve PSG-a u ovoj sezoni, novog trenera Carla Ancelottija, te sugerirao vodstvu kluba koga angažirati kako bi napad podigli na najvišu razinu.

- Da mogu, odmah bi doveo Higuaina. On bi bio izuzetno pojačanje za PSG, a donio bi nam veliku kvalitativnu prednost pred konkurentima u Le Championnatu. Nas dvojica smo u vrlo dobrim odnosima, ali nismo razgovarali o transferima. On je ipak igrač Reala, a ne nekog manjeg kluba u odnosu na PSG - izjavio je 22-godišnji veznjak.

42 milijuna eura vrijedno pojačanje pristiglo iz Palerma prošlog ljeta ocijenio je i da su se očekivanja momčadi ponešto promijenila u odnosu na početak sezone.

- Kada smo se ljetos okupili i krenuli u sezonu cilj je bio izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a sada je očito da želimo osvojiti naslov prvaka premda bi i sam plasman u Ligu prvaka bio zadovoljavajući rezultat – kaže Pastore za kojeg je novi trener, talijanski stručnjak Carlo Ancelotti donio značajan korak naprijed u odnosu na bivšeg Antoinea Kombouarea.

- Carlo je veliko trenersko ime s mnogo međunarodnog iskustva, a donio je i veliku promjenu u klub. Taktički on radi stvari dosta drugačije od prethodnika, zna jako puno o svim igračima i definitivno je unio nešto što ranije nismo imali – zaključio je Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Notorious Nike 04.03.2012.

    ista stvar s psg-om kako i s citiem, city-u je trebalo sezona il dvije da se uklope i sad im ide, dobro malo losije u ligi prvaka al rasturaju premierligom, druge godine ce biti bolji, a i psg ce sigurno...

  • anto123 04.03.2012.

    1.Ekipi treba vremena za prvenstveno upoznavanje,a zatim i uigravanje 2.Kakva bi to momcad bila da dode Higuain,u Francuskoj im nebi nitko bio ni do koljena, (iako je i sada samo Montpellier blizu PSG-a)a za Europu bi mogli biti medu nekoliko najboljih.

  • hasko_1 03.03.2012.

    imaju sasvim dobru ekipu, jos da dovedu 2-3 igraca i bit ce sami vrh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare