To je to što me zanima!

Pastore: Silno želimo naslov, bio bi on ostvarenje našeg sna

Jedva čekam da istrčimo na travnjak, veliki je to uspjeh i veliki zalog sreće i za moje suigrače i naše navijače, kaže Javier Pastore uoči finala kupa protiv Intera u nedjelju
Vidi originalni članak

Pastore: Silno želimo naslov, bio bi on ostvarenje snaU međusobnoj će nedjeljnoj utakmici nogometaši Intera i Palerma odlučiti o pobjedniku Talijanskog kupa. Susret će se odigrati na rimskom Olimpijskom stadionu

- Sretan sam što smo izborili finale, ovo je ostvarenje sna. Jedva čekam da istrčimo na travnjak, veliki je to uspjeh i veliki zalog sreće i za moje suigrače i naše navijače. Nadam se da im za sve možemo zahvaliti pobjedom - kazao je Javier Pastore, jedan od istaknutijih nogometaša Palermove momčadi ove sezone.

- Da razjasnimo jednu stvar, silno želimo ovaj naslov. I ja ga silno želim i to baš protiv momčadi jake poput Intera - dodao je.

Inače, naslov prvaka brani Inter. Palermo u finalu nije bio od 1979. godine, a moguća pobjeda u nedjelju donijela bi im prvi naslov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • denis92 29.05.2011.

    pa moze osvojit naslov al ako obuce interov dres

  • _lackovic_ 29.05.2011.

    "Inače, naslov prvaka brani Inter" - pa dobro kakvog prvaka ako se radi o finalu kupa? onda može braniti samo naslov pobjednika kupa.

  • Jadranka u srcu 29.05.2011.

    Grrrr danas se osjecam posebno sexy...

Komentiraj...
Vidi sve komentare