To je to što me zanima!

Patnja bivšeg realovca: Majka mi želi zlo i stalno traži novac

Nekoliko puta sam si htio oduzeti život. I to se događa godinama. Gadi mi se kako je sve stiglo do ove točke, rekao je slavni Togoanac Adebayor koji je svojevremeno igrao za Real Madrid
Vidi originalni članak

Slavni napadač Emmanuel Adebayor koji je u karijeri igrao za klubove kao što su Arsenal, Manchester City i Real Madrid otkrio je kako se nekoliko puta htio ubiti.

Šokantno priznanje Togoanca proizlazi iz toga što je njegova obitelj pokušavala manipulirati njime zbog novca. Zarađivao je oko 200 tisuća eura tjedno svojevremeno igrajući za City i Tottenham i sve je otišlo u krivom smjeru.

- Nekoliko puta sam si htio oduzeti život. I to se događa godinama. Gadi mi se kako je sve stiglo do ove točke. Ipak, osjećam veliko olakšanje dok pričamo o ovome. Moja igračka karijera će biti gotova za tri ili četiri godine. Moje prezime zauvijek će ostati s tim ljudima - rekao je pa nastavio:

- Teško je zakopati neke stvari kada se teško trudite podići obitelj iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe. Uvijek sam govorio braći da smo izmanipulirani od naše obitelji - otkrio je Emmanuel.

Sada mora ignorirati neke članove obitelji.

- Često mijenjam broj telefona tako da me ne mogu nazvati. Zovu me, ne da vide kako sam, nego da traže novac. Tako je bilo i kad sam bio ozlijeđen i kada mi je bilo teško. Zamislite, dok sam išao na magnetsku rezonancu zvonio mi je mobitel gdje su me pitali mogu li djeci platiti školarinu. Nisu me ni pitali kako sam - razočarano je prepričao stasiti napadač.

Posebno loš odnos ima s majkom. Nju je 2014. optužio kako je koristila crnu magiju na njemu, a neki govore da ju je izbacio iz obiteljske kuće. Adebayor danas igra za turski Bašakšehir.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sena2 18.11.2017.

    Naslov: patnja bivseg realovca???Zasto ne arsenalovca????A mislite na komentarcice! Sorry!!!😂😂😂😂

  • silaaa 17.11.2017.

    Nikad necu zaboraviti onu pjesmu tottenhamovih navijaca cini mi se. "Adebayor, adebayoooor his daddy washes elephants and his mum is a whore" 😂😂😂

  • 17.11.2017.

    Trebaš doći u Dinamo,pa te neće više mama tražit lovu nego TATA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare