To je to što me zanima!

Patrick Viera u Spursima, navijači Arsenala bijesni

Nekadašnja ikona Arsenala korak je od dolaska u redove omraženog rivala. Posao još nije gotov, ali navijači Arsenala su već ljutiti i razočarani
Vidi originalni članak

Vijest da je Patrick Viera blizu prelaska u Tottenham tek je stigla, još uvijek u sferi nagađanja, a internetski forumi već su preplavljeni razočaranim komentarima navijača Arsenala.
- Pa neće valjda to napraviti, to su sigurno samo novinarska nagađanja, nije on takav - komentiraju navijači u nevjerici. Viera je devet sezona proveo u Arsenalu, odigrao je 279 utakmica u crvenom dresu i bio ikona kluba, nekoliko godina i kapetan. A najveći rival, klub kojeg su u Arsenalovom taboru uvijek obožavali mrziti, bio je Tottenham. I zato navijače boli i sama mogućnost da njihov nekadašnji idol postane igrač najljućeg suparnika. No Viera je već četiri godine u Italiji i očito mu više nije presudno mišljenje navijača Arsenala.
Vieri su 33 godine, u Interu je konkurencija prejaka i boji se da bi mogao imati malu minutažu iduće sezone. Zato je već ranije koketirao s Birminghamom i PSG-om, no Daily Mail piše kako je Tottenhamova ponuda dosad najozbiljnija i najkonkretnija. Želi igrati na SP-u iduće godine, a za takvo što mora igrati stalno i dobro. Harry Redknapp ozbiljno je zainteresiran.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 14.07.2009.

    pa koje rekao da će uvijek vama biti odan ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare