To je to što me zanima!

Patrik Čelić bori se u francuskom Aresu: Potpisao na četiri meča

Protivnik će mu u Levallois-Perretu 17. studenoga na 'Ares FC 17' eventu biti Francuz Khairulla Khaitullaev (29, 4-2). Borba će biti održana u velteru (-77 kilograma)
Vidi originalni članak

Hrvatski MMA borac Patrik Čelić (23 godine, 6-1) vraća se u oktogon. Potpisao je na četiri borbe za francuski Ares, jednu od najjačih europskih promocija. Protivnik će mu u Levallois-Perretu 17. studenoga na "Ares FC 17" eventu biti Francuz Khairulla Khaitullaev (29, 4-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Patrik Čelić vs Michael Reali

Borba će biti održana u velteru (-77 kilograma). Čelić je u kavezu zadnji put bio 18. veljače. Nastupio je u organizaciji Brave u Beogradu i nokautom u prvoj rundi pobijedio srpskog borca Aleksandra Terzića.

Okušao se i u drugim sportovima. U ožujku je pod okriljem Golden Fight organizacije u boksu pobijedio Ivana Carića.nokautom u prvoj rundi.

Svoje vještine testirao je i u boksu bez rukavica. U rujnu je u sklopu priredbe Golden Fighta u Šibeniku pobijedio španjolskog borca Ivana Krajinovića. Tom prilikom Čelić je osvojio pojas spomenute organizacije u boksu bez rukavica u kategoriji do 81 kilogram.

POBJEGLO U GAĆE VIDEO Bizaran kraj meča: 'Kako da nastavim kad sam se us*ao?' ŠTO SE DOGODILO VIDEO Nokaut za tri sekunde - na prevaru ili samo dobra fora?

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare