To je to što me zanima!

Sad je službeno glumac: Conor zarađuje lovu u Igri prijestolja

Dogovoreno je da će se McGregor pojaviti u jednoj od preostale dvije sezone Igre prijestolja. HBO ga je žarko htio i ulovio ga je pošto je jedan od direktora veliki obožavatelj UFC-a
Vidi originalni članak

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je da će najpopularniji svjetski MMA borac Conor McGregor uzeti pauzu 10 mjeseci. U tom periodu radit će što mu je po volji, ali zna se i da će snimati novu sezonu popularne HBO-eve serije "Igra prijestolja".

- To je Conor, takav je. Conor je najbolji. Nema zakazanih borbi, pauzira 10 mjeseci, rodilo mu se dijete a svi i dalje pričaju o njemu - rekao je White.

Nadolazeća sezona svjetski popularne serije trenutno se snima diljem Europe. 

- Dogovoreno je da će se McGregor pojaviti u jednoj od preostale dvije sezone Igre prijestolja. HBO ga je žarko htio i ulovio ga je pošto je jedan od direktora veliki obožavatelj UFC-a. Vjerovali su da će se savršeno uklopiti u cijeli program - piše bloodyelbow.com.

I sam Dana White je potvrdio da će 'Notorious' glumiti u Igri prijestolja.

- Čuo sam za to. Znam da su prije par mjeseci bili zainteresirani. Drago mi je da je pristao jer će biti sjajan. Ta serija je vrlo popularna. To je sjajno i uzbuđen sam zbog njega - rekao je White.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kamen1983 08.12.2016.

    Bravo lave

  • 08.12.2016.

    Nadam se da će glumit neku odvratnu spodobu u Game of Thrones, jer jedino ga tako mogu zamisliti da glumi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare