To je to što me zanima!

Pavličić Bekić: Bio bih Dinamov čovjek, ne znam što to znači...

Rado bih bio Dinamov čovjek, ne znam što to znači. Izjava nema veze s mojom funkcijom u savezu. Na ovom mjestu imam podršku 22 kluba, uključujući Hajduk i Rijeku, objasnio je disciplinski sudac prve HNL
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac prve HNL Saša Pavličić Bekić gostovao je u HRT-ovoj emisiji Stadion zajedno s Joškom Jeličićem i Mateom Beusanom. Na mjestu disciplinskog suca naslijedio je Krešimira Vlajčevića, a u središte javnosti došao je nakon što je prošli tjedna zatvorio sjever Poljuda i Franku Andrijaševiću dao tri utakmice kazne prije derbija s Dinamom. Rijeci će uz Andrijaševića nedostajati i Gavranović te Vešović.

- Donio sam 300 odluka, samo pet žalbi, dvije Hajduka. Nikada neću opravdati nijednog igrača koji je vulgaran. Ovo što je Franko napravio bilo je čak i ponižavanje. Nema te priče da je to zbog Dinama. Nisam gledao raspored. Znam da je kulturan dečko, inače bi dobio četiri utakmice. To je bilo: "Makni se smrade". Spriječio je suigrača koji je želio čestitati sucu - pojasnio je Pavličić Bekić svoju odluku.

Zatim je Stjepan Balog postavio pitanje je li Pavličić Bekić Dinamov čovjek budući da se nekad davno deklalirao kao navijač Dinama.

- Rado bih bio Dinamov čovjek, ne znam što to znači. Izjava nema veze s mojom funkcijom u savezu. Na ovom mjestu imam podršku 22 kluba, uključujući Hajduk i Rijeku. Kako to da do srijede nije bila problem moja izjava na Facebooku da sam dinamovac? Tri i pol godine, kao član Arbitraže, sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet - objasnio je disciplinski sudac Prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Campetto 29.11.2016.

    Smradu jedan, jos veci od Burila! To sto si imao do sada podrsku ne znaci da imas od sad! Ntiko nije ni znao za tvoje eskapade na drustvenim mrezama i hvalisanju (da ne kazem nesto sto pocinje na K) da si navijac Dinama.

  • Mozak 29.11.2016.

    U demokratskim društvima svako ima slobodu mišljenja i izražavanja...Ako smatraš da nisi smrad, podigni privatnu tužbu, pa dokazuj tamo !

  • volimpršut 29.11.2016.

    Ljiga,,znaš dobro što Franko znači Rijeci pogotovo si u pravo vrijeme napravio pravu odluku za DInamo,ali bez obzira na još jednog koji pokušava Dinamo vratiti na vrh,neće vam uspijeti jer će na terenu biti drukčije nego li netko sanja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare