To je to što me zanima!

Pazi što pričaš kad dolaziš na Poljud: Bilo je to stvarno nisko

Slovenci su rekli je da je Dinamo veći klub od Hajduka, pa su im “bili” odgovorili s 4-1. Kapetan Goran Milović rekao je kako su tu izjavu shvatili kao provokaciju
Vidi originalni članak

Nakon teškog poraza u Splitu vjerojatno se kapetan Kopra Ivica Guberac pitao je li mu bilo pametno uoči utakmice reći kako je Dinamo veći klub od Hajduka. Jer, otkrio je to i Goran Milović, u bijeloj svlačionici su to shvatili kao provokaciju. I žestoko uzvratili.

- Bio je to stvarno niski udarac, dogovorili smo se da ćemo uzvratiti na terenu. Mislim da mu je četiri komada u mreži sasvim pristojan odgovor - kazao je zadovoljni kapetan Hajduka, oduševljen mladim suigračima.

- Svaka im čast kako su se nosili s pritiskom utakmice i tribina. Nakon prvoga gola svi smo ušli u to neko ludilo navijanja, jurišali u zanosu prema naprijed...

Šest komada Estoncima, četiri Kopranima, očito je da Burićev Hajduk kod kuće, nošen publikom, daje puno više. Ambijent je opet bio fantastičan, unatoč pljusku 25.000 gledatelja stiglo je na Poljud, a već u 2. minuti zabio je Kiš. Prestala je kiša, ukazao se povratnik na Poljud Tomislav Kiš.

- Nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi i zabio ovako važan gol. Prekrasan je osjećaj - kazao je Kiš, koji je iznenada osvanuo u postavi i opravdao trenerovo povjerenje.

Damira Burića oduševila je atmosfera, ali nije zaboravio kritike nakon remija protiv Splita.

- Kad se protivnik otvori i želi se nadigravati, onda imate ovakvu utakmicu, a kad je zatvoren, onda je to nešto posve drugo. Nadam se da će ovih izvedbi biti više.

Hajduk u nedjelju gostuje u Puli, a u četvrtak opet ludilo Poljuda, stiže norveški Stromsgotset.

- Asti, već u četvrtak, a ja sam mislio da je tek za dva tjedna - kazao je Milović i nasmijao okupljene.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Hladni Pan 24.07.2015.

    Još koji tjedan i evo opet hajduka u surovoj stvarnosti a do nove godine i novog trenera!

  • drzsee 24.07.2015.

    Ionako nece uc u Europu , sta se ovaj ufurao...

  • krle_sesvete 24.07.2015.

    ne mogu vjerovati koliko ste zatucani. dinamovac sam ali naravno da je bila provokacija. da je njega netko barem pitao dinamo ili hajduk onda je u redu reci svoje misljenje a ne ovako ko grom iz vedra neba e dinamo je bolji bla bla bla. bio bolji ili ne bavi se svojim poslom. malo razmisljajte svojim mozgom zato ga i imate

Komentiraj...
Vidi sve komentare