To je to što me zanima!

Pedro Morales bez Dinamovog dopuštenja otišao na pripreme

Iako mu pripreme s Dinamom počinju 10. siječnja, Pedro Morales bez dopuštenja Dinama prekinuo je odmor i priključio se pripremama Čilea za prijateljsku utakmicu
Vidi originalni članak

Čileanski Triunfo piše kako je Dinamov veznjak Pedro Morales prekinuo odmor i samoinicijativno se pridružio momčadi Marcela Bielse iako nije dobio dopuštenje kluba iz Maksimirske.

Čile 22. siječnja igra prijateljsku utakmicu protiv SAD-a, a Morales je otišao na pripreme za tu utakmicu iako mu pripreme s Dinamom počinju 10. siječnja. Utakmica protiv SAD-a nije u službenom Fifinom terminu pa klub nije dužan pustiti svog igrača da igra u reprezentaciji.

Morales je nedavno rekao da je nezadovoljan u Dinamu i da želi otići jer nije dobio pravu priliku. No nije rekao da je uzrokovao već nekoliko skandala zbog izigravanja "zvijezde". 

Podsjećamo na sumnjivo kašnjenje prošle godine s odmora pravdajući se da je dobio svinjsku gripu. A iako je u Dinamu duže od nekih Južnoamerikanaca, Pedro si na hrvatskom jeziku ne zna ni kavu naručiti. U utakmicama u kojima je dobio priliku Morales nije pokazao ništa.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić dodao je da on može otići kad u klub stigne zadovoljavajuća ponuda, a takvih još nema, a Vahid Halilhodžić rekao je kako nije on kriv što Pedro nije iskoristio prilike koje je dobio.

Morales je čileanskim medijima izjavio da mu je dosta sjedenja na klupi i da želi u europski klub kako bi ga izbornik Bielsa pozvao na Copa Americu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • realni 07.01.2011.

    A kaj bi se mi mučili s njegovim problemima kad on mlati veliku paru a mi sretni da uopče radimo za siču.Neka ga Maminjo mazne po đepu da zaradi ko mi pa če malo misliti kaj radi.A da zna i može igrati - zna ali se ne trudi . E pa konja koji neče treba malo udariti gdi ga boli pa opet vuče.

  • nogometas05 07.01.2011.

    treba on proc kao zahora i ekipa kad su se previse levatili pa ce se smirit

  • p i j e v a c 07.01.2011.

    Treba ga u rudnik spustit,da dođe k sebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare