To je to što me zanima!

Pedro se ozlijedio i neće biti u sastavu Barce na El Madrigalu

Barcelonin Pedro propustit će večerašnji susret protiv Villarreala na El Madrigalu u sklopu 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva i to zbog ozljede zadnje lože...
Vidi originalni članak

Pedro je bio u Barçinom kadru u srijedu u velikom "el clasicu" protiv Real Madrida u Kupu kralja i postigao je vodeći gol za katalonski sastav, ali je u međuvremenu završio na listi ozlijeđenih.

Ondje se već od ranije između ostalih nalaze i David Villa (slomljena noga) i Andres Iniesta (zadnja loža), dok je čileanski napadač Alexis Sanchez prošao test spremnosti i čini se da je ozljeda ramena iza njega budući će biti u kadru protiv "žute podmornice".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Blancos 28.01.2012.

    ma progurat će to sudije.. puta barca

  • barcelona1899_1 28.01.2012.

    Puno ozljeda ključnih igrača al šta se može,treba odradit ovu utakmicu i probat pobjedit.Bit će teško jer Villareal je digo formu i napokon djeluju kao ozbiljna momčad.Bitno je danas zaradit 3 boda jer sumnjam da će madriđani večeras kiksat.

  • vlaka 28.01.2012.

    Ako Messi bude pravi Barca ce dobit vcrs iako in mnogi vazni fale.On napravi visak kao protiv Reala za 1-0 Pedra i to je dosta,nemora ni zabit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare