To je to što me zanima!

Dupla nevolja: Liverpool ispao iz kupa, a Lovren se ozlijedio

Na početku utakmice FA Cupa između Wolverhamptona i Liverpoola hrvatski je reprezentativac samo pao na pod i uhvatio se za bedreni mišić, a zamijenjen je odmah nakon toga
Vidi originalni članak

Utakmica nije ni ozbiljnije krenula, a naš je Dejan Lovren već na klupi. Ozlijedio se na samom početku utakmice, u četvrtoj minuti protiv Wolverhamptona u FA Cupu i zamijenjen je u dvije minute kasnije. 

Nije hrvatski reprezentativac u dresu Liverpoola izgledao dobro od samog početka, kao da ga je nešto mučilo. Na kraju se ispostavilo kako se radi o bedrenom mišiću jer je nakon malo šepanja sjeo na pod. Fizioterapeuti su mu pokušali pomoći i uspjeli su ga osposobiti da na nogama napusti teren. Zamijenio ga je šesnaestogodišnji Ki-Jana Hoever.

Ozbiljnost ozljede još nije poznata, a nakon što već neko vrijeme ne igraju Matip i Gomez, ako će s terena udaljen biti i Lovren, Jürgen Klopp imat će velikih problema u nastavku Premierlige.

Točka na i ove večeri je za njemačkog trenera bio poraz od Wolverhamptona. Domaći su pobijedilirezultatom 2-1, a nisu mu pomogli ni ulasci s klupe Salaha i Firmina. Za Wolvese su zabili Jimenez i Neves, dok je za goste zabio Divock Origi.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • the devil 08.01.2019.

    Jedan branič je zasigurno zadužan da njegova momčad loše igra...hahahaha dajte djeca se uozbiljite... Naravno,kad lovren za medije kaže da je bolji od Ramosa,koji godinama igra na najvišem nivou,on je bolji od njega... Jer njegova momčad gubi kad ga nema,jer on je playmaker, golgeter, najbolji obrambeni igrač i ako treba golman.. hahahah lako se bahatit,a na terenu je panj kao i obično...

  • 08.01.2019.

    Dvostruki dobitak.Sad se mogu koncentrirat na prvenstvo i ligu prvaka.

  • the devil 08.01.2019.

    Na sreču da panjina ne igra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare