To je to što me zanima!

Pele je siguran: Pobijedili bi mi ovu Argentinu i sa 75 godina...

Legendarni brazilski nogometaš Pele nasmijao je cijeli svijet, osim Argentinaca, svojom izjavom. Siguran je Brazilac da i dan danas njegova generacija može pobijediti ovu Argentinu
Vidi originalni članak

Argentina je nakon poraza od Hrvatske 3-0, primila još jedan udarac na svoj ego. A 'spustio' im je samo tako legendarni Pele...

Rivalstvo između Brazila i Argentine se nastavlja, a Pele je svojom izjavom vatru dodatno potpalio u intervjuu nakon poraza Argentine u četvrtak.

POTRES U ARGENTINI Gauči u rasulu! Agüero: Neka Sampaoli priča što god hoće

Upitao ga je znatiželjni novinar, misli li on da njegova legendarna momčad Brazila iz 1970. može pobijediti sadašnju momčad Argentine, a Pele je kratko odgovorio:

- Da.

Nije to bilo dovoljno novinaru pa ga je upitao i kojim rezultatom, a nakon odgovora '1-0 za nas' začudio se zašto samo toliko.

- Pa, znate... Većina nas je sada starija od 75 godina - rekao je Pele i nasmijao tako cijeli svijet.

Međutim, ove zezancije Pelea zadnje su vjerojatno na pameti Argentincima u ovom trenutku, s obzirom da nisu daleko od ispadanja sa SP-a već u grupnoj fazi. Čeka ih večeras ogled protiv Nigerije, a očajnički im treba pobjeda, ako ne planiraju pakirati kofere ovako rano.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Veki-Zagreb 26.06.2018.

    E Pele, suti majke ti...igrao si na plazama Brazila s onim krpenim banana loptama u vrijeme kad je nogomet bio smijeh i kad je trcao samo onaj tko je imao loptu u nogama...nitko od vas se danas ne bi puno naigrao...a kamoli protiv Argentine...vrtili bi se svi skupa k'o na ringispilu...

  • Iskrivljena antena 26.06.2018.

    Messi može samo strugati blato sa kopački Pelea i to onih što u štali vise na klinu negdje

  • BernySinara Wesker 26.06.2018.

    Pele je legenda ali mislim da ne bi se dobro prosao sa Hrvatskom onda hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare