To je to što me zanima!

Pep došao na presicu sa satom vrijednim milijun i pol eura...

Model "RM 27-01 Rafael Nadal" proizveden je u samo 50 primjeraka. Cijena mu je od izlaska do danas narasla na vrtoglavih 1,5 milijuna eura. Izrađen je od titanija, a teži svega 13 grama bez narukvice
Vidi originalni članak

Pep Guardiola (48) u utorak je mirno mogao promatrati dominaciju svog Manchester Cityja nad Atalantom. "Građani" su utrpali pet komada talijanskoj momčadi, primili su tek jedan gol pa se Katalonac na klupi engleskog prvaka nije morao previše živcirati.

Zašto bi se i živcirao kad mu godišnje milijuni sjedaju na račun. Točnije, gotovo 18 milijuna eura po sezoni inkasira Pep. Od te grandiozne godišnje plaće nije mu bilo teško odvojiti dio i počastiti se krasnim satom.

Pep se na jednoj od presica prije utakmice pojavio s luksuznim satom švicarskog brenda Richard Mille. Nosio je sat naziva "RM 27-01 Rafael Nadal".

Taj model proizveden je u samo 50 primjeraka koji su se prodavali za 800.000 eura. Cijena mu je od izlaska do danas narasla na vrtoglavih 1,5 milijuna eura. Izrađen je od titanija, a teži svega 13 grama, s narukvicom okruglih 20 grama.

Samo ime modela otkriva da su Švicarci inspiraciju za sat pronašli u španjolskom tenisaču Rafi Nadalu. Španjolac je to sa zadovoljstvom prihvatio pa tako sve mečeve igra s ovim satom na ruci. Trenutno nosi treću generaciju pod nazivom "RN 27-03"

Idi na 24sata

Komentari 35

  • salter 23.10.2019.

    baš se vidi da smo debi**, pa to je investicija a ne sat. Čuva čovjek vrijednost novca i još zarađuje, a vi se raspisali o izgledu sata :D

  • Dr.VK 23.10.2019.

    šta ste napali čovjeka, nije njegov, posudio mu Vasin brat.

  • torente2 23.10.2019.

    Jeb.... o bacanje novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare