To je to što me zanima!

Pep Guardiola: Bitka za Cesca je gotovo izgubljena

'Mislim da bi i u slučaju dolaska Cesc koštao jako puno. Ako u Arsenalu ne žele pregovarati, on neće doći kod nas iako ga stvarno jako želimo'
Vidi originalni članak

Trener Barceloninih nogometaša Josep Guardiola održao je novinarsku konferenciju povodom početka predesezonskih priprema za nadolazeću sezonu. Na njoj je među ostalim progovorio i o mogućnosti realizacije transfera Cesca Fabregasa iz Arsenala, priči koja puni medijske stupce još od završetka prošle sezone.
- Od predsjednika Rosella shvatio sam da će do posla jako teško doći, da praktički uopće nema pregovora. Mislim da bi i u slučaju dolaska Cesc koštao jako puno. Mi želimo da on dođe, ali isti tako shvaćam da je on jako važan igrač za Arsenal i ako u Arsenalu ne žele pregovarati, on neće doći kod nas – rekao je Guardiola.
Prva službena ponuda Barcelone od 29 milijuna funti odbijena je još početkom lipnja, a sada navodno u klubu spremaju posljednju ofenzivu na Fabregasa ponudom od 34 milijuna funti, za koju je ipak malo vjerojatno da će zaintrigirati “topnike” neposredno uoči početka nove sezone.
- Nisam ni pesimističan ni optimističan oko svega i posve razumijem zašto ga Wenger želi držati dalje od ostalih engleskih klubova, kao i Reala, koji ga svi žele. Cesc je sjajan igrač – dodao je Barçin strateg o 23-godišnjem veznjaku kojeg ugovor za “topnike” veže do 2015. godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Visca_Barca 19.07.2010.

    kao da se barca treba bojati reala a stvar je obrnuta. real ne pamti dobru partiju u el clasicu i povoljan rezlutat. kad madridjani dodju na noge barci zavrsit ce sve kao i zadnja 4 puta.

  • JAX 19.07.2010.

    pa nikad nije ni bio blizu, no kad marca, as, i 24 sata kažu da je, onda je stvar u javnosti drukčija

  • Visca_Barca 19.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare