To je to što me zanima!

Pep Guardiola će Prosinečkom posuditi kondicijskog trenera?

Robert Prosinečki navodno će od svog dobrog prijatelja Pepa Guardiole na posudbu u Crvenu zvezdu dobiti kondicijskog trenera koji bi trebao pripremiti srpsku momčad
Vidi originalni članak

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki polako je počeo slagati momčad, ali i stručni stožer koji će mu pomagati u lovu na Partizan. Tako će Žuti u utorak krenuti u Kijev po veznjaka Dinama Miloša Ninkovića koji bi u Zvezdu trebao doći na posudbu, a Sportske.net pišu kako je na pragu 'crveno-bijelih' i jedan trener Barcelone.

'Prosinečki je fizičku spremnost ocijenio kao jedan od preduvjeta za uspjeh, a riješenje je sada pronašao u Španjolskoj na preporuku trenera Barcelone i Robijeva dobrog prijatelja Pepa Guardiole. On mu je preporučio svog stručnjaka za fizičku pripremu koji bi u Zvezdi trebao biti od 10. siječnja do početka novog prvenstva, pišu Sportske.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • josip brkic 13.12.2010.

    otci ce robi iz zvezde sve da se pusi...kad krenu porazi onda ce mu srbi govorit beži ustašo...samo ne znam gde ce bjezat...preporucujem mu spanjolsku...usro je motku skroz na skroz...srbin ko srbin ....pa da....

  • IvanŽdravac 13.12.2010.

    daj koji vam je ljudi..kako mu možete želiti sreću u karijeri a ide zvezdu trenirat..bolje da je uzeo neki hrvatski klub .....sad će opet dignut 3 prsta u zrak ko na slici 15-ak dana nakon Borova 91.

  • stips_1 13.12.2010.

    ma kakav kondicijski trener... zuti daj im steku marlbora ko u tvoje vrime pa ces vidit sta rade na terenu ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare