To je to što me zanima!

Pep: Igrali smo sjajno!; Alex: Nije sramota izgubiti od Barce

Moramo čestitati Manchester Unitedu na sjajno odigranoj utakmici, a do pobjede smo zasluženo došli, rekao je Pep Guardiola koji je osvojio 10 titulu na klupi Barce
Vidi originalni članak

U tri sezone provedene na klupi Barcelone Pep Guardiola je osvojio čak deset naslova! Dijete Katalonije je nakon drugog trijumfa nad Manchester Unitedom u samo dvije godine ostao prizeman i skroman u svojim izjavama.

- Očekivano, jako sam sretan jer za osvajanje ovog turnira treba mnogo truda. Imali smo vremena pripremiti se za ovaj okršaj te mislim da smo igrali sjajno večeras! Poveli smo 1-0, ali znajući Unitedovu povijest, lako će se vratiti u igru. No, uspjeli smo iskontrolirati utakmicu i pobijediti - rekao je Guardiola koji je ponovio uspjeh Johana Cruyffa iz 1992. kad je Blaugrana slavila na Wembleyju osvojivši prvi europski naslov protiv Sampdorije.

S druge strane najveći trener svih vremena Sir Alex Ferguson nije mogao ništa nego slegnuti ramenima i pomiriti se da je u finalu izgubio od najbolje momčadi na svijetu.

- Nikad nisam igrao protiv bolje momčadi. Nitko nas nije namučio kao oni zato nije sramota izgubiti od Barcelone. Ni u jednom trenutku nismo uspjeli zaustaviti Messija - rekao je Fergie regiznirajućim tonom nervozno žvačući žvaku.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mijce 29.05.2011.

    sve u svemu barca puno bolja,iako navijam za man utd,al nisu ništa mogli,ubili su ih xavi iniesta i mesi,jedini propust je bio što sudac nije dosudio igranje rukom u šesnaestercu,mislim da je pedro igrao

  • ibracadabra09 29.05.2011.

    Ljudi mogu pricat protiv Guardiole sta god hoce..ali covjek zna motivirat igrace..tko moze motivirat igrace koji su prije godinu dana osvojili svjetsko prvenstvo, europsko prije 2 godine ruse sve zive rekorde. to moze samo pametan covjek i dobar psiholog. guardiola je odlican trener jer ima odlicno znanje o nogometu. igrao je nogomet i tocno zna kako i sta. Svaka čast Guardioli i njegovim momcima na najljepsem nogometu i privilegiji sto mogu to gledat i za 20 godina mogu rec da sam gledao ekipu koja je mozda bila i najveca a malo im fali.

  • mileee999 29.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare